Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ τη νέα σεζόν.

Ο Χοακίν Κορέα δεν έχει μέλλον στην Ίντερ η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του μιας και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την Ιταλία τις προηγούμενες μέρες, ο Αργεντινός άσος δύσκολα θα βρει ομάδα στη Serie A και έχει αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του εδώ και πολύ καιρό είναι η ΑΕΚ η οποία σύμφωνα με το «Tuttosport» επιμένει για την απόκτησή του.

Ο Αλμέιδα θέλει τον Κορέα και είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, αν και τα οικονομικά δεδομένα κάνουν την υπόθεση περίπλοκη.

Τι αναφέρουν οι Ιταλοι

«Η Ίντερ ελπίζει να διασωθεί από το δίλημμα του Χοακίν Κορέα από τη Τζένοα», τονίζεται στο δημοσίευμα και επισημαίνεται ότι με έναν χρόνο να μένει στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει προοπτική δανεισμού. Στη συνεχεία γίνεται λόγος για το ποιες ομάδες έχουν γραφτεί για τον παίκτη. «Η Ρίβερ Πλέιτ θέλει να πάρει τον 29χρονο πίσω στην πατρίδα του την Αργεντινή. Ενδιαφέρον υπήρξε και από τους τουρκικούς κολοσσούς, τη Φενέρμπαχτσε και την Γαλατασαράι, όπως έχει γίνει από τη Σαουδική Pro League», σημειώνεται και τονίζεται πως και η Σεβίλλη με την Λάτσιο είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την επιστροφή του.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται και στην ΑΕΚ: «Οι πρόσφατες φήμες συνέδεσαν τον παίκτη με τις Μόντσα και Μπέτις, αλλά υπάρχει και η ΑΕΚ που πιέζει για την απόκτηση του Κορέα αυτό το καλοκαίρι. Αλλά σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα οικονομικά που εμπλέκονται σε μια συμφωνία δυσκολεύουν τα πράγματα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ και καταλήγοντας γίνεται εκτενής αναφορά στα οικονομικά δεδομένα για τον παίκτη που φέτος θα στοιχίσει στους νερατζούρι περίπου 6,5 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία.

Sports in

Ελλάδα – Κροατία 77-63: Δύο στα δύο για την Εθνική στο Eurobasket U16

Η Εθνική ομάδα έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο της στο Eurobasket U16 καθώς επικράτησε άνετα με 77-63 της Κροατίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024