Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος, πλέον, στρέφει την προσοχή του στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την περασμένη Πέμπτη, οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζεται στην Κύπρο απέναντι στον Άρη Λεμεσού (20.30). Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι των Πειραιωτών πριν την πρεμιέρα της Stoiximan Super League, όπου και θα αντιμετωπίσει στο «Πανθεσσαλικό» τον Βόλο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που έπαιξαν λίγο ή καθόλου κόντρα στη Φόρεστ. Για παράδειγμα ο Πασχαλάκης με τον Αναγνωστόπουλο διεκδικούν τη θέση κάτω από τα γκολ-πόστ, οι Ροντινέι, Ορτέγκα στα άκρα της άμυνας και οι Μπιανκόν, Άμπι στα στόπερ. Ο Ντόη, ο Μπακούλας, ο Μουζακίτης διεκδικούν θέση στον άξονα, οι Βέλντε, Μπιέλ στα άκρα και ο Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης. Χρόνο ασφαλώς αναμένεται να πάρουν οι Παπακανέλλος, Μασούρας, Κωστούλας και Κουτσίδης.

Ασφαλώς, ο Βάσκος προπονητής θέλει να δει την ομάδα του να ελέγχει το τέμπο, να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί. Όπως φυσικά και να αφήσει στην άκρη τα αμυντικά λάθη που έκανε στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης, ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις.

Ενδεχομένως, πάντως, αυτό το τελευταίο φιλικό να φέρει και διάφορες αποφάσεις από τον Μεντιλίμπαρ. Όπως στην τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το ρόστερ, αλλά και τις θέσεις στις οποίες θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση για τους κατόχους του Conference League.