Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για τα χαφ ο Μπακαγιόκο (vid)

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για τα χαφ ο Μπακαγιόκο (vid)

Την περίπτωση του 29χρονου Γάλλου αμυντικού χαφ, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ, μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσει του Δικεφάλου με τον Μεϊτέ

Ο ΠΑΟΚ σκανάρει την ευρωπαϊκή αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» άφησε οριστικά τη περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρό τους έναν ποδοσφαιριστή με καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο. Ο λόγος για τον Τιεμού Μπακαγιόκο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλία και τη Ligue 1 με τη φανέλα της Λοριάν, μετρώντας κατά τη διάρκεια της χρονιάς 21 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο 29χρονος υψηλόσωμος Γάλλος (1,89μ.) αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση του αμυντικού χαφ (κυρίως 6άρι), ενώ καλύπτει επάξια και τη θέση του κεντρικού χαφ.

Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μέσος έχει αγωνιστεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως είναι η Μονακό, η Τσέλσι, η Νάπολι και η Μίλαν, ενώ, είναι και μία φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ενδεικτικό είναι πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει κάνει μεταγραφές και δανεισμούς αξίας 60,8 εκατομμυρίων ευρώ, με την Τσέλσι μάλιστα να δαπανά το ποσό των 40 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 για να τον αποκτήσει από τη Μονακό.

Sports in

«Είμαι γυναίκα όπως κάθε γυναίκα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιμάν Κελίφ μετά την κατάκτηση του χρυσού

Η Ιμάν Κελίφ από την Αλγερία, που βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην πυγμαχία, στέλνει το δικό της μήνυμα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024