Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε τον Κάρι ο Ντουράντ: «Έπαιξε σαν θεός»

Αποθέωσε τον Κάρι ο Ντουράντ: «Έπαιξε σαν θεός»

Ο Κέβιν Ντουράντ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού απέναντι στην Σερβία και αποθέωσε τον Στεφ Κάρι, τον οποίο χαρακτήρισε «θεό».

Με τρομερή ανατροπή στην τελευταία περίοδο και με επιμέρους σκορ 32-15, η Team USA επικράτησε με 95-91 της Σερβίας και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανδρών.

Με πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι που πέτυχε 36 πόντους, επίδοση που είχε να κάνει από τον Φεβρουάριο και το έκανε την καλύτερη δυνατή στιγμή, με τον Κέβιν Ντουράντ να τον αποθεώνει στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη δική του εμφάνιση: «Είχα δύο φάουλ, οπότε δεν έπαιξα πολύ και ένιωθα πως όλο έμπαινα και έβγαινα από το ματς. Όταν ήμουν μέσα έπαιξαν καλή άμυνα ζώνης, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω αμυντικά και κατάφερα να πετύχω μερικά σουτ».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Αμερικής: «Μπορούμε να παίξουμε όλα τα είδη μπάσκετ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αμυντικά όταν συγκεντρωθούμε. Φυσικά, είμαστε καλοί στο να σκοράρουμε, αλλά παίξαμε τελείως ομαδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τον Τζοέλ Εμπίιντ: «Καταπληκτικός. Έδειξε γιατί είναι από τους κορυφαίους στην ιστορία του μπάσκετ. Τελείωνε από κάτω, έβαζε σουτ, κέρδιζε φάουλ. Ήταν εκπληκτικός».

Για τον Στεφ Κάρι: «Ο Στεφ έκανε εμφάνιση θεού. Ήταν δύσκολο γιατί ένιωθε πως δεν τα πήγαινε καλά σε όλο το τουρνουά. Και συνέχεια λέμε πως κάθε βράδυ μπορεί να πρωταγωνιστήσει κάποιος άλλος. Και ήταν η βραδιά του. Ο θεός ήταν μαζί του. Ήταν μαζί μας ο πραγματικός Στεφ, έβαζε καλάθια, έκανε το κλέψιμο στο τέλος, τελείωσε με το lay-up. Ήταν παντού. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που τον έχω δει να κάνει».

Sports in

Βιλντόζα: «Υπέγραψα στον Ολυμπιακό γιατί στοχεύει στην κατάκτηση της Euroleague»

Ο Λούκα Βιλντόζα αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024