Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καμμένου: «Υπέρβαση που πήγαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Γίνονται σταθερά βήματα»

Καμμένου: «Υπέρβαση που πήγαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Γίνονται σταθερά βήματα»

Όσα δήλωσε η Αλεξία Καμμένου μετά την νίκη της Εθνικής Πόλο Γυναικών επί του Καναδά και την κατάληψη της 7ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Με χαμόγελα αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Εθνική πόλο γυναικών, αφού η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 19-10 του Καναδά και τερμάτισε στην 7η θέση του τουρνουά.

Η Αλεξία Καμμένου, φανερά συγκινημένη μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε έναν απολογισμό για τη πορεία της Εθνικής, ενώ τόνισε ότι γίνονται σταθερά βήματα προκειμένου η Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον.

«Η ομάδα παρέμεινε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή η ομάδα ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια. Όλο αυτό που κουβάλησαν τα παιδιά ήταν βαρύ, το τελευταία εξάμηνο έκαναν σπουδαία πράγματα. Προφανώς μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Γίνονται σταθερά βήματα. Κάναμε την υπέρβαση για να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παλέψαμε παρότι δεν βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό, δικαιολογίες δεν είπαμε και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στις αθλήτριες και εύχομαι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τη ζωή τους. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να εκπροσωπείται πάντα με αθλήτριες που δίνουν την ψυχή τους για τη χώρα τους. Δεν ήταν φυσιολογικό να είμαστε εκτός Ολυμπιάδας, είμαστε το πιο πετυχημένο ομαδικό άθλημα. Οι άνδρες είναι φάρος για μας, γιατί η παρουσία τους είναι συνεχής και δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Αυτός είναι ο δρόμος του πρωταθλητισμού, έτσι θα πάει και η Εθνική Γυναικών γιατί της αξίζει», τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Ο συνεργάτης της, Τάσος Πιρπιρής, είπε: «Είπαμε στα κορίτσια να παίξουν για τους εαυτούς τους και την πατρίδα, για να πάρουμε τη δεύτερη καλύτερη θέση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στις κοπέλες για το ήθος και την αξιοπρέπειά τους. Εκείνες ξέρουν τι έχουν περάσει για να φτάσουμε εδώ. Ίσως να μην πήραμε αυτό που θέλαμε ή αυτό που μας αξίζει, αλλά η Εθνική ομάδα χάραξε έναν δρόμο που θα τον συνεχίσει, ψηλά πλέον».

Sports in

«Είμαι γυναίκα όπως κάθε γυναίκα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιμάν Κελίφ μετά την κατάκτηση του χρυσού

Η Ιμάν Κελίφ από την Αλγερία, που βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην πυγμαχία, στέλνει το δικό της μήνυμα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024