Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οι πανηγυρισμοί των Σέρβων στο πούλμαν για το χάλκινο μετάλλιο (vid)

Οι πανηγυρισμοί των Σέρβων στο πούλμαν για το χάλκινο μετάλλιο (vid)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της εθνικής Σερβίας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησαν μέσα στο λεωφορείο της επιστροφής προς το Ολυμπιακό Χωριό.

Η Σερβία ήταν ανώτερη από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία στον μικρό τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και έφτασε με άνεση στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η σέρβικη ομοσπονδία, φαίνονται οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς να έχουν αρχίσει τα πανηγύρια για την κατάκτηση του μεταλλίου όταν ακόμα βρίσκονταν στο λεωφορείο της αποστολής που γυρνούσε στο Ολυμπιακό Χωριό, με τους Γιόκιτς και Μιλουτίνφ σε… πρώτο πλάνο.

Δείτε το βίντεο:

Πετρούσεφ: «Το μυστικό ήταν ο χαρακτήρας»

«Το αξίζαμε το μετάλλιο. Ακόμα νιώθουμε στεναχωρημένοι για την ευκαιρία που είχαμε προχθές, μετά από το καλύτερο, ίσως, παιχνίδι του τουρνουά. Δεν είχαμε τύχη, κάτι μας έλειπε. Θα μπορούσαμε να είμαστε στον τελικό, αλλά ξέραμε ότι τουλάχιστον αξίζαμε το μετάλλιο.

Το μυστικό ήταν ο χαρακτήρας. Παλέψαμε, δουλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Νοιαζόμασταν και προστατεύαμε ο ένας τον άλλο. Έχουμε πολύ ταλέντο και στην επίθεση και στην άμυνα. Έχουμε μοιραστεί πολύ χρόνο όλοι μαζί στο γήπεδο, παλεύουμε ο ένας για τον άλλο και για αυτό η ατμόσφαιρα είναι τόσο καλή.

Αυτό το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα για εμάς και για τους φιλάθλους και για τους υποστηρικτές μας, ειδικά μετά από την ήττα μας στον ημιτελικό. Όλοι μας υποστήριζαν και ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο τουρνουά που βρισκόμαστε μεταξύ μας. Ελπίζω να έχουμε και κάτι περισσότερο μαζί, στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Sports in

Σφοδρά πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη: Nα αντιληφθεί ότι δεν υπόκειται στην προϊστάμενη αρχή που τον παρακολουθούσε

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται το άρθρο που το in.gr ζήτησε από τον δικηγόρο Ζαχαρία Κεσσέ και εξαπολύει μύδρους εναντίον του υπουργού Υγείας, Γεωργιάδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024