Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Προπονητές τένις στην πυρά!

Προπονητές τένις στην πυρά!

Παύουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Δέχονται τα …σκάγια της κριτικής και εν πολλοίς νιώθουν πως αμφισβητούνται οι επιλογές τους.

Και ξαφνικά, οι άνθρωποι που ενισχύουν ψυχολογικά, προπονούν και προτείνουν τουρνουά τένις σε αθλητές, παύουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Δέχονται τα …σκάγια της κριτικής και εν πολλοίς νιώθουν πως αμφισβητούνται οι επιλογές τους. Δύο περιστατικά μέσα σε λίγες ημέρες το επιβεβαιώνουν. Πρώτα, το παγκοίνως γνωστό στόρι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του, Απόστολο. Ηταν το αναμφισβήτητα κατακριτέο ξέσπασμα του τενίστα, τα όσα βγήκαν από το στόμα του και η εν τέλει «απόλυση» που μπαμπά-προπονητή.

Και ένα 24 ωρο μετά, η Κόκο Γκοφ, η ηλικίας 20 ετών τενίστρια και Νο 1 στις ΗΠΑ, σκέφτεται και ξανασκέφτεται αν την οδηγεί καλά ο προπονητής της.

Τι συνέβη, ίσως έχει ενδιαφέρον, έστω και αν ο κόουτς δεν είναι πατέρας της! Η Γκοφ έκανε δύο κολλητά άσχημα τουρνουά. Μετά την κακή εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τον αναπάντεχο αποκλεισμό της, ελήφθη η απόφαση να συμμετάσχει στο όπεν του Καναδά. Η τενίστρια, φέρεται να αμφισβήτησε την απόφαση του προπονητή για το αν ήταν σωστό να δώσει το παρών σε αγώνες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μετά το ταξίδι στη Γαλλία. Τελικά έπαιξε, αλλά έφυγε ξανά με κατεβασμένο κεφάλι: στη φάση των 16 υποτάχθηκε σε μια θυελλώδη Νταϊάνα Σνάιντερ, Νο 24 του ταμπλό και άνοιξε έτσι ο ασκός του Αιόλου.

Από κοντά και στα social οι θαυμαστές της Γκοφ που υποστηρίζουν πως ο προπονητής Μπραντ Γκίλμπερτ δεν τη συμβουλεύει σωστά και πρέπει να απομακρυνθεί από τον ρόλο και τη θέση του! Εκτιμούν πως οι πιθανότητες να ανακάμψει σύντομα η τενίστρια είναι οι λιγότερες των τελευταίων μηνών! Η ίδια η Γκοφ, μετά τον Καναδά, παραδέχθηκε πως «έκανα πολλά και αβίαστα λάθη», γενικά αντιλήφθηκε την κακή της φόρμα. Δεν έκλαψε όπως στο Παρίσι. Αλλά δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Εκείνη στο Τορόντο, ο Τσιτσιπάς στο Μόντρεαλ. Ο Καναδάς δεν …εμπνέει δύο ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου τένις. Αραγε η Γκοφ θα …εκραγεί και θα διώξει τον προπονητή της; Η τοποθέτησή της πως «αμφιβάλλω αν θα έπρεπε να παίξω στο Τορόντο ή όχι», μοιάζει κάτι που αφήνει ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα…

Sports in

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024