Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η αδελφή της 6χρονης που δολοφονήθηκε στο Σάουθπορτ είδε τα πάντα και κατάφερε να διαφύγει

Η αδελφή της 6χρονης που δολοφονήθηκε στο Σάουθπορτ είδε τα πάντα και κατάφερε να διαφύγει

Η οικογένεια της Bebe King, έξι ετών, η οποία δολοφονήθηκε στο Σάουθπορτ, είπε ότι η μεγαλύτερη αδελφή της, Genie, ήταν επίσης μάρτυρας της επίθεσης, σε μια σπαρακτική νέα αποκάλυψη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Σάουθπορτ της Βρετανίας, όταν ένας 17χρονος, για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, μαχαίρωσε και σκότωσε τρία ανήλικα κοριτσάκια και τραυμάτισε άλλα οκτώ καθώς και δύο ενήλίκες.

Η τραγωδία αυτή, εξάλλου, καθώς και οι ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για τον δράστη – σύμφωνα με τις οποίες ήταν μουσουλμάνος, αιτών άσυλο στη Βρετανία – προκάλεσαν στις πιο μεγάλες ακροδεξιές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, που είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν ρατσιστικά επεισόδια με στόχο τους μετανάστες.

Η οικογένεια της Bebe King, έξι ετών, η οποία πέθανε αφού μαχαιρώθηκε κατά τη φρικτή επίθεση στο Σάουθπορτ, δήλωσε ότι ήταν γεμάτη χαρά, φως και αγάπη και ότι «θα παραμείνει πάντα στις καρδιές μας ως το γλυκό, ευγενικό και ζωηρό κορίτσι που λατρεύουμε».

Αποκάλυψαν επίσης ότι η αδελφή της ήταν μάρτυρας της επίθεσης, αλλά κατάφερε να διαφύγει. Σε μια σπαρακτική δήλωση που εξέδωσε σήμερα (10/8) η αστυνομία, η οικογένεια της Bebe ανέφερε: «Ο κόσμος μας γκρεμίστηκε από την απώλεια της πολύτιμης κόρης μας, Bebe. Μαζί με άλλες δύο όμορφες ψυχές, την Elsie και την Alice, την πήραν από κοντά μας σε μια αδιανόητη πράξη βίας, που άφησε τις καρδιές μας ραγισμένες πέρα για πέρα. Η αγαπημένη μας Bebe, μόλις έξι ετών, ήταν γεμάτη χαρά, φως και αγάπη και θα παραμείνει πάντα στις καρδιές μας ως το γλυκό, ευγενικό και ζωηρό κορίτσι που λατρεύουμε».

«Η μεγαλύτερη κόρη μας είδε τα πάντα και διέφυγε»

Σε μια άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη, η οικογένεια μοιράστηκε πώς η μεγαλύτερη αδελφή της Bebe, η Genie, έγινε μάρτυρας της φρικαλεότητας, αλλά κατάφερε να ξεφύγει από το κοινοτικό κέντρο στην οδό Hart την Δευτέρα 29 Ιουλίου – όπου μια ομάδα παιδιών συμμετείχε σε μια εκδήλωση χορού και γιόγκα με θέμα την Taylor Swift.

«Θέλουμε να αναφερθούμε στη μεγαλύτερη κόρη μας, την Genie, η οποία ήταν μάρτυρας της επίθεσης και κατάφερε να διαφύγει. Επέδειξε απίστευτη δύναμη και θάρρος και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτήν. Η ανθεκτικότητά της είναι μια απόδειξη της αγάπης και του δεσμού που μοιράστηκε με τη μικρή της αδελφή και θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε, καθώς διανύουμε αυτό το οδυνηρό ταξίδι μαζί ως οικογένεια», τόνισαν οι τραγικοί γονείς.

Στην επίθεση σκοτώθηκαν άλλα δύο κοριτσάκια – η Alice Dasilva Aguiar, 9 ετών, και η Elsie Dot Stancombe, 7 ετών. Οκτώ άλλα παιδιά και δύο ενήλικες τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά, αλλά έκτοτε έχουν πάρει εξιτήριο και συνεχίζουν να αναρρώνουν στο σπίτι τους

Sports in

Τα δημοσιεύματα για Πετρούσεφ και η απάντηση του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Πετρούσεφ, με την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να διαψεύδει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024