Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αφέθηκε ελεύθερος ο Τράβις Σκοτ μετά τον καβγά στο Παρίσι

Αφέθηκε ελεύθερος ο Τράβις Σκοτ μετά τον καβγά στο Παρίσι

Οι αρχές του Παρισιού άφησαν ελεύθερο τον Τράβις Σκοτ ο οποίος είχε συλληφθεί σε πεντάστερο ξενοδοχείο μετά τον καβγά με σωματοφύλακά του και φρουρό ασφαλείας.

Οι αρχές άφησαν ελεύθερο τον Τράβις Σκοτ μετά τη σύλληψή του σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Παρίσι τα ξημέρωματα της Παρασκευής.

«Ο Τράβις Σκοτ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κατηγορίες» ανέφερε εκπρόσωπος του διάσημου ράπερ στο περιοδικό People.

Μια πηγή κοντά στον διάσημο ράπερ αναφέρει στο περιοδικό πως δεν υπάρχουν σχέδια να του απαγγελθούν κατηγορίες μελλοντικά και πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή βία σε κανέναν άλλο, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ασφαλείας του.

Συμπλήρωσε πως ο Τράβις Σκοτ ένιωσε ότι δεν τον είχε προστατεύσει ο σωματοφύλακάς του από τους θαυμαστές του και τους παπαράτσι ενώ βρισκόταν στο Παρίσι.

Ο Τράβις Σκοτ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jacques Bermon Webster II, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν φύλακα που προσπάθησε να διαλύσει τον καβγά ανάμεσα στον πατέρα δύο παιδιών και του σωματοφύλακά του στο ξενοδοχείο George V, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές.

Ο καβγάς με τον σωματοφύλακα και τον φρουρό ασφαλείας

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στις 9 Αυγούστου 2024, λίγο μετά τις 5 το πρωί, η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο Georges V και συνέλαβε τον Τράβις Σκοτ για επίθεση σε φρουρό ασφαλείας» δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματικός των αρχών.

«Ο τελευταίος είχε παρέμβει για να χωρίσει τον ράπερ και τον σωματοφύλακά του» συμπλήρωσε.

Ένας εκπρόσωπος του διάσημου ράπερ είπε αργότερα στο People πως «είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τις τοπικές αρχές του Παρισιού για να επιλύσουμε γρήγορα αυτό το ζήτημα και θα παράσχουμε ενημερώσεις όταν χρειαστεί».

Η σύλληψη του Τράβις Σκοτ ήρθε λίγες ώρες αφότου ο διάσημος ράπερ φωτογραφήθηκε να παρακολουθεί τον ημιτελικό μπάσκετ της αμερικανικής ομάδας εναντίον της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Sports in

Ελλάδα – Ισπανία 15-13: Η Ελλαδάρα «έπνιξε» τους Ισπανούς και είπε «αντίο» με ψηλά το κεφάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελλαδάρα νίκησε τους Ισπανούς με 15-13 και κατέκτησε την 5η θέση του Ολυμπιακούς παίζοντας για την υπερηφάνεια της και τελειώνοντας με νίκη το τουρνουά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024