Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Body shaming εις βάρος της Μπλέικ Λάιβλι

Body shaming εις βάρος της Μπλέικ Λάιβλι

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Τζάστιν Μπαλτόνι στα γυρίσματα της ταινίας δεν ήταν καλή.

H Μπλέικ Λάιβλι έχει κάνει δηλώσεις στο παρελθόν κατά του body shaming και ειδικά στην όσον αφορά το γυναικείο σώμα. Η ηθοποιός αμέσως μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της με τον Ράιαν Ρέινολντς, εντάχθηκε στο καστ της ταινίας «Ιt ends with us» και σύμφωνα με άτομο από την παραγωγή οι ημέρες της δεν περνούσαν ρόδινα εκεί. Ο λόγος για την δυσαρμονία φαίνεται είναι ο συμπρωταγωνιστής της και σκηνοθέτης στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ, Τζάστιν Μπαλτόνι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπαλτόνι δημιούργησε μια «εξαιρετικά δύσκολη ατμόσφαιρα» στα παρασκήνια, για ολόκληρο το καστ. Επιπλέον, συγκεκριμένα στην περίπτωση της πρωταγωνίστριας της ταινίας φαίνεται ο σκηνοθέτης να την έκανε να νιώθει «άβολα» για το σώμα της σε πολλές στιγμές.

Αν και λεπτομέρειες για το τί ακριβώς συνέβη δε γνωρίζουμε, πολλοί εικάζουν πως η 36χρονη δέχτηκε bullying για το σώμα της, ενώ υποψίες υπάρχουν πως και οι ενδυματολογικές επιλογές για την ηθοποιό στην ταινία σχετίζονται με τα προλεγόμενα.  Αναφορικά με τις επιλογές αυτές θα μπορούσε κανείς να πει πως η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται με ριχτά ρούχα κι έτσι οι φήμες κάπως «κουμπώνουν»

Τέλος, η ίδια πηγή μέσα από την παραγωγή δήλωσε στην Page Six: «Δεν ήταν μόνο η Μπλέικ που ένιωθε άβολα. Σε κανέναν από το καστ δεν άρεσε να δουλεύει με τον Τζάστιν… Σίγουρα δεν μίλησαν μαζί του στην πρεμιέρα».

Sports in

Η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε αναθεώρηση το καλαντάρι των αθλητικών διοργανώσεων

Ο παγκόσμιος αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βρεθούν σύντομα ενώπιον κοσμογονικών αλλαγών λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024