Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ελευθερία Ελευθερίου: «Αναστατώνει» το Instagram με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της

Ελευθερία Ελευθερίου: «Αναστατώνει» το Instagram με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου τις τελευταίες ημέρες και δείχνει ότι το καλοκαίρι της ταιριάζει.

Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ξεκούραση για την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς μέχρι το τέλος Αυγούστου έχει μια σειρά από συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Ωστόσο, στα κενά ανάμεσα στις live εμφανίσεις της, βρίσκει τον χρόνο για μικρές εξορμήσεις στην παραλία και για μικρές δόσεις χαλάρωσεις – είτε μόνη της είτε με φίλους της.

Και φυσικά, φροντίζει να μας δείχνει πόσο ωραία, ανέμελα και σέξι περνάει αυτό το καλοκαίρι, ανεβάζοντας συχνά – πυκνά φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, η τελευταία ανάρτησή της, έκοψε την ανάσα στον αντρικό πληθυσμό, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου ποζάρει φορώντας από πάνω ένα λευκό μπλουζάκι και από κάτω ένα λεοπάρ μαγιό.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν «βροχή».

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη καλοκαιρινή ανάρτησή της από τις διακοπές. Τις τελευταίες εβδομάδες μας έχει χαρίσει μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες της από το καλοκαίρι της, είτε παραθερίζει στη Μύκονο είτε στον Πρωταρά στην Κύπρο.

Βέβαια, η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να διακόψει και πάλι τις διακοπές της, καθώς την Τετάρτη 14 Αυγούστου έχει να δώσει μια συναυλία στο Στείρι Βοιωτίας.

Sports in

«Βόμβα» στον Άρη: 8 πρώην παίκτες του ζητούν από την ΕΠΟ την αποβολή του από το πρωτάθλημα

Οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη ζητούν με επιστολή - καταγγελία στην ΕΠΟ την αποβολή των κιτρίνων από το πρωτάθλημα για παλιές τους οφειλές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024