Δύο χρόνια μαζί μετράνε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας, αλλά ο χρόνος που έχει περάσει δεν έχει επηρεάσει την σχέση τους. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μοιάζει πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν διστάζει να το δείχνει με αναρτήσεις του στα social media.

Η Καληφώνη και ο Μάστορας, που αυτή την περίοδο κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά, βρίσκονται στη Ρόδο από το Σάββατο και η γνωστή influencer δεν δίστασε να ανεβάσει μια κοινή τους φωτογραφία να φιλιούνται παθιασμένα.

Το φιλί που… έλιωσε το Instagram.

Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο γνωστός μουσικός που είχε αναρτήσει μια φωτογραφία τους στο Instagram, από τις διακοπές τους στη Σίφνο, γράφοντας «κοριτσάκι μου».

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα από τη Σίφνο.

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Υπάρχω» με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν πέρα από τον Χρήστο Μάστορα, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου.

Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.