Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θα έφερναν κοντά τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο που πρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, που επιλέγουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή έκαναν μαζί διακοπές στο Ιόνιο, εκμεταλλευόμενοι το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αρχικά είχε επισκεφθεί τη Σκόπελο μαζί με τις κόρες της και στη συνέχεια συνάντησε τον Δημήτρη Λάλο στην Κεφαλλονιά. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα τους, καθώς έρχεται ένας απαιτητικός χειμώνας.

Μόλις επέστρεψαν στην Αθήνα, οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν τις πρόβες για την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου», που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Άτλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος περνούν όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι του ηθοποιού στα Πετράλωνα, ωστόσο μέχρι στιγμές κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται για τη μεταξύ τους σχέση.

Το unfollow σε Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρη Λάλο

Οι πρώτες φήμες ότι οι δύο πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες όταν σχεδόν ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνουν διαζύγιο από τους συζύγους της, Έλενα Μαυρίδου και Γιάννη Νταλιάνη.

Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, μάλιστα, έκανε unfollow στο Instagram τόσο τον ηθοποιό όσο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, την οποία φαινόταν πως συμπαθούσε μιας και στις πρεμιέρες φωτογραφίζονταν όλοι μαζί.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση για Μαριλίτα Λαμπρουπούλου και Δημήτρη Λάλο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι έγινε τον περασμένο Απρίλιο στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη.