Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Megan Thee Stallion: Γυμνή προωθεί το νέο βιντεοκλίπ της

Megan Thee Stallion: Γυμνή προωθεί το νέο βιντεοκλίπ της

Η γνωστή ράπερ κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «MAMUSHI».

Η 29χρονη ράπερ που μηνύθηκε από πρώην υπάλληλος της, επειδή έκανε σεξ ακριβώς δίπλα του και ουκ ολίγες φορές έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, αποφάισε να διαφημίσει τη νέα της δουλειά με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα: με μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες. Φυσικά και μιλάμε για την Megan Thee Stallion όπου ποζάρει γυμνή στο Instagram, για να προωθήσει το νέο της βιντεοκλίπ με την Yuki Chiba.

Η γνωστή ράπερ κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο κλιπ για το τραγούδι της «MAMUSHI», ενώ η προώθησή του έγινε μέσω μιας σειράς άκρως αποκαλυπτικού φωτογραφικού υλικού. Με μια ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό, η Megan Thee Stallion δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία και προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να μπουν και να δουν το κλιπ της.

Στο κλιπ τη βλέπουμε να λικνίζεται μιμούμενη κινήσεις ερπετού μέσα σε ένα λευκού χρώματος λουτρό αναδεικνύοντας τις καμπύλες της, αλλά και το ασιατικής αισθητικής tattoo που κοσμεί την πλάτη της. Στη συνέχεια η κινησιολογία της έρχεται και «κουμπώνει» με μια μεταμόρφωση της ίδιας σε φίδι που φαντάζει απειλητικό μπρος σε έναν δόλιο που θαυμάζει την ομορφιά της και εξ αιτίας της οποίας ο ίδιος, καθόλα μαγεμένος, καθίσταται «τρωκτικό» προς βρώση για την καλλονή. Στο τέλος, βέβαια, του κλιπ μας αποκαλύπτεται πως η όλη ιστορία αποτελεί μέρος της φαντασίωσης του νεαρού άνδρα που ξυπνά και μένει αποσβολωμένος, ενώ η μουσικός αποχωρεί.

Sports in

«Μύλος» έγινε η Εθνική Γαλλίας: «Πρέπει να ντρέπεσαι – Ντρέπομαι επειδή είσαι πρόεδρος»!

Η αποκάλυψη του «RMC Sport» για το «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ παίκτη και του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας στα αποδυτήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024