Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο πάλι η Μέγκαν Μαρκλ: «Χαζό και αντιβασιλικό»

Στο στόχαστρο πάλι η Μέγκαν Μαρκλ: «Χαζό και αντιβασιλικό»

Ο εριστικός πρώην παρουσιαστής του Top Gear Τζέρεμι Κλάρκσον, σε άρθρο του στους Sunday Times, αποκάλεσε «χαζό και αντιβασιλικό» το baby shower της Μέγκαν Μαρκλ το μακρινό 2019.

Το φετινό καλοκαίρι δεν πρέπει να είναι το καλύτερο που έχει περάσει η Μέγκαν Μαρκλ. Η Δούκισσα του Σάσσεξ και σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών αναλυτών και συντακτών της βασιλικής οικογένειας, καθώς -σχεδόν- κάθε μέρα κάποιος θα κριτικάρει τις επιλογές της ή θα αποκαλύψει κάποια ιστορία από την προσωπική της ζωή.

Ο τελευταίος που την έβαλε στο στόχαστρό του ήταν ο Τζέρεμι Κλάρκσον, μέσα από τη στήλη του στους Sunday Times. Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, ο οποίος φημίζεται για την εριστική συμπεριφορά του, αποκάλεσε «χαζό και αντιβασιλικό» το baby shower που είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ το 2019 στη Νέα Υόρκη. Ενώ, κριτίκαρε και την επιλογή της να ταξιδέψει από το Λονδίνο στο Μεγάλο Μήλο με ιδιωτικό αεροπλάνο.

«Η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε δεχθεί και σκληρή κριτική επειδή είχε πάει με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη. Κι όχι μόνο επειδή το baby shower είναι κάτι χαζό και αντιβασιλικό» έγραψε ο Τζέρεμι Κλάρκσον, θυμίζοντας τα σχόλια του πρώην γραμματέα Τύπου της Βασίλισσας Ντίκι Αρμπιτέρ.

«Το baby shower είναι αμερικανιά. Αυτά δεν τα κάνουμε εμείς στη Βρετανία» είχε δηλώσει τότε στο US Weekly ο Ντίκι Αρμπιτέρ και είχε συμπληρώσει: «Τα έξοδα ήταν παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Αλλά η Μέγκαν είναι Αμερικανίδα και κάνει τα πράγματα με τον αμερικάνικο τρόπο».

Βέβαια, baby shower είχε διοργανώσει το 2014 και η Πίπα Μίντλετον, για την αδερφή της και Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον πήρε πρώτα την έγκριση της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε παλιότερες, πιο χαρούμενες, στιγμές.

Σύννεφα στη σχέση Μέγκαν και Χάρι;

Ένταση φέρεται να υπάρχει το τελευταίο διάστημα στη σχέση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Όπως αποκάλυψε ο  ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν στη Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν πολλά πράγματα να κάνουν καθημερινά και ο δούκας του Σάσεξ δυσκολεύεται με την πλήξη που δημιουργεί αυτή η κατάσταση. «Αυτό έχει οδηγήσει σε πολλές εντάσεις» συμπλήρωσε.

Sports in

«Μύλος» έγινε η Εθνική Γαλλίας: «Πρέπει να ντρέπεσαι – Ντρέπομαι επειδή είσαι πρόεδρος»!

Η αποκάλυψη του «RMC Sport» για το «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ παίκτη και του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας στα αποδυτήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024