Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Άφλεκ πιο ευτυχισμένος από ποτέ; Με λαμπερό χαμόγελο παρά τις φήμες διαζυγίου από την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ πιο ευτυχισμένος από ποτέ; Με λαμπερό χαμόγελο παρά τις φήμες διαζυγίου από την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μπεν Άφλεκ πιο ευτυχισμένο από ποτέ εν μέσω των αυξανόμενων φημών για διαζύγιό του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ που συνήθως γινόταν πρωτοσέλιδο για το κατσουφιασμένο πρόσωπό του απαθανατίστηκε πιο ευτυχισμένος από ποτέ εν μέσω των αυξανόμενων φημών πως επίκειται το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο σταρ του «Jersey Girl», ο οποίος έχει τρολαριστεί κατά καιρούς για το κατσουφιασμένο πρόσωπό του, απαθανατίστηκε χαμογελαστός ενώ πήγαινε στη δουλειά, φορώντας ένα κοστούμι και κρατώντας μια μεγάλη μαύρη τσάντα στα χέρια του.

Ο Μπεν Άφλεκ ακτινοβολούσε την ίδια μέρα που ένας γνώστης είπε στο Page Six πως ο στενός κύκλος της Τζένιφερ Λόπεζ και ειδικά ο επί χρόνια μάνατζέρ της Benny Medina δεν τον συμπάθησε ποτέ.

«Οι δυο τους δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον. Δεν τα πάνε καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η πηγή για τον Μπεν Άφλεκ και τον Benny Medina.

O Benny Medina ήταν μάνατζερ της Τζένιφερ Λόπεζ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά διέκοψαν τη συνεργασία τους όταν αρραβωνιάστηκε τον Μπεν Άφλεκ το 2002.

Η σχέση τους έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνση του Benny Medina από τον στενό κύκλο της Τζένιφερ Λόπεζ.

Ωστόσο, όταν η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε με τον Μπεν Άφλεκ το 2004, ο Benny Medina ανέλαβε ξανά το πόστο του και έκτοτε είναι στενοί συνεργάτες.

Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι ο μόνος άνθρωπος που συμπαθεί τον Μπεν Άφλεκ είναι η μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ.

Δύσκολο καλοκαίρι για τον Μπεν Άφλεκ

Ενώ ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε ευδιάθετος αυτή την εβδομάδα, μια πηγή είπε πρόσφατα ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για τον ηθοποιό εν μέσω των συνεχιζόμενων αναφορών για επικείμενο διαζύγιό του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Απλώς προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένος και να κάνει την κάθε μέρα όσο το δυνατόν καλύτερη» ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή στο People.

Οι φήμες χωρισμού του Μπεν Άφλεκ από την Τζένιφερ Λόπεζ οργιάζουν από τον Μάιο, όταν η 55χρονη τραγουδίστρια περπάτησε μόνη στο κόκκινο χαλί του Met Gala και της πρεμιέρας του «Atlas», ενώ ο ηθοποιός έμεινε στο Λος Άντζελες επειδή ήταν απασχολημένος με το «The Accountant 2».

Σύμφωνα ωστόσο με τις πηγές του Page Six, το λαμπερό ζευγάρι έχει χωρίσει ουσιαστικά από τον Μάρτιο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six, αισθάνεται ταπεινωμένη και απογοητευμένη που το αναζωπυρωμένο ειδύλλιό της με τον ηθοποιό δεν πέτυχε, ειδικά αφού δήλωνε δημόσια ότι είναι ο έρωτας της ζωής της.

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται επίσης να καθυστερεί να καταθέσει επίσημα αίτηση διαζυγίου για να αποφύγει να την ταπεινώσει περαιτέρω.

Ήταν πρόσφατα που αγόρασε μια έπαυλη 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς αρχίζει να φτιάχνει τη ζωή του μετά τον χωρισμό.

Η συζυγική κατοικία που μοιραζόταν ο ηθοποιός με την Τζένιφερ Λόπεζ διατίθεται προς πώληση στην αγορά έναντι 68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Sports in

Οι Σέρβοι διεθνείς ξεσάλωσαν με μπύρες και τραγούδια μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου (vids)

Η εθνική Σερβίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους παίκτες του Πέσιτς να στήνουν ξέφρενο πάρτι με μπύρες και τραγούδια μετά την επιτυχία αυτή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024