Λίγες ώρες έμειναν για να πέσουν οι τίτλοι τέλους των Ολυμπιακών του 2024, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Αγώνες του Παρισιού θα μας απασχολήσουν και τις επόμενες ημέρες. Πέρα από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, δηλαδή τους αθλητές, την παράσταση έκλεψαν και οι εκατοντάδες σταρ που βρέθηκαν στις κερκίδες και κατέκλυσαν τα social media με φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Μικ Τζάγκερ και ο Τζίμι Φάλον, με τους δυο τους να συναντιούνται στις κερκίδες του Σταντ ντε Φρανς και να αποτυπώνουν τη στιγμή με μια… ροκ φωτογραφία. Μάλιστα, το ντοκουμέντο με τον θρύλο της μουσικής το ανέβασε ο ίδιος ο Τζίμι Φάλον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας «Paint it GOLD» (βάψ’ το χρυσό), λογοπαίγνιο εμπνευσμένο από το πασίγνωστο κομμάτι των Rolling Stones «Paint it black».

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Fallon (@jimmyfallon)

Ο γνωστός παρουσιαστής από το tour του στο Παρίσι κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, μάλλον θα έχει μπόλικο υλικό για την εκπομπή του «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon». Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ είχε πάει να παρακολουθήσει τον τελικό του μπάσκετ Ανδρών ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία, έπεσε πάνω στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και δεν δίστασαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί.

Μάλιστα, έγραψαν κάτω από την ανάρτηση: «Συγκάτοικοι; Καλύτεροι φίλοι».