Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Μαρία Κορινθίου μιλούσε για την κρίση στον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη

Όταν η Μαρία Κορινθίου μιλούσε για την κρίση στον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης φέρονται να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για την κρίση στον γάμο τους.

Σαν «βόμβα» έσκασε στην εγχώρια showbiz η είδηση χωρισμού για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας. Η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει πριν κάποια χρόνια στο περιοδικό People για τις κρίσεις που περνούσε ο γάμος τους και τον τρόπο που έβρισκαν να είναι ξανά μαζί.

Είχε μάλιστα εξομολογηθεί πως ήταν ακόμα ερωτευμένη με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι στο παρελθόν.

«Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ». Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Όταν η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για το αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιάννη Αϊβάζη, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. «Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια» σημείωνε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Χωρισμός «βόμβα» για Μαρία Κορινθίου – Γιάννη Αϊβάζη

Ήταν πριν από λίγες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου.

Το γεγονός ότι έκαναν διακοπές χωριστά, με τη Μαρία Κορινθίου να βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον Γιάννη Αϊβάζη στην Ιταλία, πυροδότησε τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν. Προς το παρόν κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια την πληροφορία.

Ο χωρισμός τους φέρεται να έγινε σε καλό κλίμα και οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ προτεραιότητά τους είναι πάντα η κόρη τους Ισμήνη.

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έδωσαν το παρών κάπου μαζί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με τη Μαρίνα Πατούλη, τον Νεκτάριο Σκαμνάκη και την Εύη Βατίδου.

Sports in

Η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε αναθεώρηση το καλαντάρι των αθλητικών διοργανώσεων

Ο παγκόσμιος αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βρεθούν σύντομα ενώπιον κοσμογονικών αλλαγών λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024