Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σούρι Κρουζ: Έτσι είναι σήμερα η 18χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς

Σούρι Κρουζ: Έτσι είναι σήμερα η 18χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών της στη Νέα Υόρκη απολαμβάνει η Σούρι Κρουζ, προτού μετακομίσει στο Πίτσμπουργκ και το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon.

Το 2006 ήταν το πιο διάσημο μωρό του πλανήτη, με τους παπαράτσι να κάνουν ουρά για να καταφέρουν να την βγάλουν μια φωτογραφία. Περίπου 18 χρόνια μετά, η Σούρι Κρουζ κάνει τα πάντα για να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη της Κέιτ Χολμς και του Τομ Κρουζ, ωστόσο, εθεάθη την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών. Η Σούρι Κρουζ αποφοίτησε φέτος από το πασίγνωστο λύκειο LaGuardia, αυτό που ενέπνευσε τη διάσημη σειρά «Fame» και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon στο Πίτσμπουργκ.

Αν και πολλοί πίστευαν ότι η Σούρι θα ακολουθούσε τα βήματα των διάσημων γονιών της, καθώς φέτος συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Οικογένεια Άνταμς: Ένα νέο μιούζικαλ» ως Μορτίσια Άνταμς στο λύκειο LaGuardia, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στο Carnegie Mellon θα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Ο απών Τομ Κρουζ και η αλλαγή στο επίθετο

Πάντως, όπως λένε πηγές κοντά στην Κέιτ Χολμς, τις αποφάσεις για τη ζωή της η Σούρι τις παίρνει μιλώντας μόνο με τη μητέρα της, καθώς ο Τομ Κρουζ είναι απών από τη ζωή της. «Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να βλέπουν τα παιδιά τους. Απλά εκείνος επέλεξε να μην το κάνει, επειδή η κόρη του δεν έχει καμία σχέση με τη Σαϊεντολογία» ανέφερε πρόσφατα μια πηγή στο US Weekly.

Ο Τομ Κρουζ δεν έχει φωτογραφηθεί με την κόρη του τα τελευταία 11 χρόνια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι και η ίδια η Σούρι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Μάλιστα, όταν κυκλοφόρησε το πρόγραμμα της θεατρικής παράστασης «Οικογένεια Άνταμς: Ένα νέο μιούζικαλ» η 18χρονη αναφερόταν ως «Σούρι Νοέλ» – Νοέλ είναι το μεσαίο όνομα της Κέιτ Χολμς.

Τότε, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της, ωστόσο άλλοι υποστηρίζουν ότι απλά ήθελε το ξεκίνημα της καριέρα της να μην συνδέεται με το διάσημο επίθετο του πατέρα της.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, η ουσία είναι πως την τελευταία δεκαετία, η μοναδική σχέση του Τομ Κρουζ με την Σούρι είναι καθαρά οικονομική: ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ δίνει 400.000 δολάρια τον χρόνο στην Κέιτ Χολμς, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι θα καλύψει τα φοιτητικά έξοδα της κόρης του.

Sports in

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο πρώην νομάρχης Λακωνίας - Συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ

Μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ στη Σπάρτη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του Κ. Φούρκα να καρφωθεί στην δεξιά προστατευτική μπάρα του δρόμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024