Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Μπαινοβγαίνει η βέρα στο δάχτυλό της

Τζένιφερ Λόπεζ: Μπαινοβγαίνει η βέρα στο δάχτυλό της

Σε μεσημεριανό γέυμα συνέλαβε η κάμερα την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία φορούσε ξανά το γαμήλιο δαχτυλίδι της.

Ενώ τα νέα «δίνουν και παίρνουν» εδώ και μήνες αναφορικά με το χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, η τραγουδίστρια αρνείται να τοποθετηθεί σχετικά με το γεγονός. Η ίδια παρουσιάζεται έξαλλη τη μία, οι φίλοι της τον κατακεραυνώνουν με όχι και πολύ λεπτούς χαρακτηρισμούς την άλλη και τα μέσα ενημέρωσης οργιάζουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ, η 55χρονη εντοπίστηκε από τους δημοσιογράφους του μέσου στο Μπέβερλι Χιλς την Παρασκευή, μετά από μεσημεριανό γεύμα,  και τη ρώτησαν πώς τα πάνε με τον Μπεν δεδομένου του τόσο δημόσιου χωρισμού τους, ενώ στο χέρι της φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου τους. Η απάντηση της «Jenny from the block» στις κάμερες; Απολύτως καμία.

Φαίνεται ότι η Λόπεζ δεν θα κάνει δηλώσεις αναφορικά με τον χωρισμό σύντομα, αλλά η πράξη εξαφάνισης και επανεμφάνισης της βέρας της συνεχίζεται. Σημαντικό είναι ίσως να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια εθεάθη χωρίς δαχτυλίδι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε έξοδό της με την κόρη της, Έμα, στο Μπέβερλι Χιλς να περιηγείται σε ένα σπίτι 68 εκατομμυρίων δολαρίων που σκέφτεται να αγοράσει.

Όσο για τον Άφλεκ και τη βέρα του, τον έχουμε δει με και χωρίς αυτή τους τελευταίους μήνες επίσης. Δεν μας κάνει και πολύ εντύπωση, βέβαια, καθώς αυτή η «κολόνια» κρατά από τον περασμένο Μάιο, ενώ γνωρίζαμε ακόμη περισσότερο καιρό για τα  «σκαμπανεβάσματα» της σχέσης τους.

Το πρώην ζευγάρι έβαλε προς πώληση το συζυγικό του σπίτι τον περασμένο μήνα, με τον Μπεν να φτάνει στο σημείο να αγοράσει το δικό του σπίτι στα γενέθλια της Τζένιφερ. Είναι πια πασιφανές πως οι τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά για όλους μας.

Sports in

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ακόμα μία μεγάλη ατομική διάκριση στη καριέρα του, αφού επιλέχτηκε στην δεύτερη καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024