Η Μπιάνκα Σενσόρι, σύζυγος του Κάνιε Γουέστ κάποτε και πλέον Ye, είναι γνωστή για τις σκανδαλώδεις εμφανίσεις της, καθώς φροντίζει κάθε τρεις και  λίγο να κάνει εξόδους με όσο λιγότερο ρουχισμό πάνω της γίνεται. Η αρχιτέκτονας και μοντέλο από την Αυστραλία αυτή τη φορά φρόντισε να υπάρχει περισσότερο ύφασμα πάνω της μεν, να παραμείνει δροσερή δε. Η 29χρονη σε βόλτα της με τον διάσημο ράπερ και τη μητέρα της, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα  σε nude αποχρώσεις, πολύ κοντά στην Yeezy αισθητική, ενώ εξέθεσε μέρος των γλουτών της.

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στον κυβερνοχώρο η εμφάνιση του μοντέλου καθώς στο X, ένας οργισμένος «netizen» έγραψε: «Η εν λόγω γυναίκα, η Bianca, εκτελεί δημόσιες πράξεις σ*ξ στον Kanye και παρελαύνει γυμνή. Είναι σατανική. Δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή ή να συγχωρείται στην κοινωνία μας. Οι γυναίκες που το ανέχονται στο όνομα της μόδας ή της ανοχής έχουν διαταραγμένο μυαλό».

Ένας άλλος σχολίασε: «Γιατί της επιτρέπεται ακόμα να κυκλοφορεί στους δρόμους με τέτοια ρούχα; Πού είναι η αξιοπρέπεια; Είναι απλά αηδιαστικό».

Ένας τρίτος έγραψε: «Εύχομαι αυτές οι 2 να συνέλθουν και να αρχίσουν να φορούν κανονικά ρούχα σε δημόσιους χώρους».

Παρ’ όλα τα σχόλια, βέβαια, βλέπουμε πως η Μπιάνκα συνεχίζει απτόητη να φορά ό,τι την ευχαριστεί κι εδώ που τα λέμε… έχει βάλει ζέστη.