Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Μαρία Κορινθίου σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες. Η συγκινητική ανάρτηση για τα 17 χρόνια κοινής πορείας.

Ήταν πριν από λίγα λεπτά που η Μαρία Κορινθίου προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου σημειώνει «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και τον σεβασμό που μας δείχνετε».

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να επισημάνουν στα σχόλια της ανάρτησής της «έλα… γιατί; κρίμα» και πως «η ζωή συνεχίζεται! Με σεβασμό πάνω από όλα».

Άλλος χρήστης σημειώνει πως «είναι δύσκολο.. θα περάσει. Όλα περνούν».

Ο χωρισμός «βόμβα» για Μαρία Κορινθίου – Γιάννη Αϊβάζη

Το λαμπερό ζευγάρι το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιούσε κοινές εμφανίσεις. Η ηθοποιός είχε πρόσφατα δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media από τις solo διακοπές της στην Κέρκυρα, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης από την Ιταλία.

Αυτό το γεγονός πυροδότησε και τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν. Προς το παρόν κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια την πληροφορία, με την τελευταία ανάρτηση από την ηθοποιό να φέρεται πως επιβεβαιώνει την είδηση του χωρισμού.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη ήταν τον Ιανουάριο. Η ηθοποιός τον φωτογράφισε στην πρεμιέρα της παράστασης Jordan, όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια και τη σκηνοθέτησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει» έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού μαζί με τη Μαρία Κορινθίου ήταν τον Δεκέμβριο. Είχε ανεβάσει μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά και χαμογελαστοί, στα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου, γράφοντας «Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι Μωρό μου».

Sports in

Οι Σέρβοι διεθνείς ξεσάλωσαν με μπύρες και τραγούδια μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου (vids)

Η εθνική Σερβίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους παίκτες του Πέσιτς να στήνουν ξέφρενο πάρτι με μπύρες και τραγούδια μετά την επιτυχία αυτή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024