Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στον Βαρνάβα: Οκτώ άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Φωτιά στον Βαρνάβα: Οκτώ άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Στο «Σισμανόγλειο» οι τέσσερις εξ αυτών - Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους

Συνολικά οκτώ άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού από τη φωτιά στον Βαρνάβα που εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Ειδικότερα, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο -οι τρεις εκ των οποίων από τη Σταμάτα- ακόμη τρεις στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, και ακόμη ένας μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε επίσης στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους.

Επί ποδός γιατροί, νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας εξαιτίας της φωτιάς στον Βαρνάβα Αττικής που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της Κυριακής, για τυχόν εγκαυματίες ή πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των καπνών.

Πιο συγκεκριμένα, τα νοσηλευτικά ιδρύματα που θα είναι σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά είναι τα κέντρα υγείας της Νέας Μάκρης και του Καπανδριτίου αλλά και τα νοσοκομεία «Σωτηρία», «Γ. Γεννηματάς» και «Σισμανόγλειο».

Όλα εφημερεύουν και είναι έτοιμα να περιθάλψουν όσους έχουν υποστεί εγκαύματα ή αναπνευστικά προβλήματα λόγω της μεγάλης φωτιάς. Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» για την υποδοχή περιστατικών εγκαυματιών και το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία» για την υποδοχή περιστατικών με αναπνευστικά προβλήματα.

Την ίδια ώρα και το EKAB βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, διαθέτοντας δυνάμεις σε όλες της όμορες των μετώπων της φωτιάς περιοχές, ώστε να επέμβουν σε όποιο περιστατικό χρήζει επείγουσας νοσοκομειακής φροντίδας.

Sports in

«Μύλος» έγινε η Εθνική Γαλλίας: «Πρέπει να ντρέπεσαι – Ντρέπομαι επειδή είσαι πρόεδρος»!

Η αποκάλυψη του «RMC Sport» για το «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ παίκτη και του προέδρου της γαλλικής ομοσπονδίας στα αποδυτήρια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024