Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σπάρτη: Πώς παρουσιαζόταν ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του – Το βίντεο με τον διάβολο και τα παιδιά

Σπάρτη: Πώς παρουσιαζόταν ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του – Το βίντεο με τον διάβολο και τα παιδιά

Ο 40χρονος που βίαζε την 9χρονη κόρη του, στη Σπάρτη, φέρεται να δήλωνε εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριστιανός

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης με την υπόθεση βιασμού ενός 9χρονου –σήμερα– κοριτσιού, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την απειλούσε μάλιστα πως εάν μιλήσει τότε ο ίδιος θα καταλήξει στη φυλακή.

Ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, πέρασε χθες, Σάββατο 10 Αυγούστου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό «Star».

Πρόκειται για αποτρόπαιες πράξεις τις οποίες δεν δίστασε να τις απαθανατίσει και να τις αποθηκεύσει σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο.

Ενδεικτικό της φρίκης είναι άλλωστε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συσκευή συνολικά 79 φωτογραφίες της ανήλικης.

Πώς παρουσιαζόταν ο 40χρονος

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 40χρονος φέρεται, κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, να παρουσιαζόταν ως διαζευγμένος, χειριστής μηχανημάτων με προϋπηρεσία στις εκδόσεις και πτυχιούχος του ΕΚΠΑ ενώ δήλωνε εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριστιανός.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά».

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, για αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Sports in

Ελλάδα – Ισπανία 15-13: Η Ελλαδάρα «έπνιξε» τους Ισπανούς και είπε «αντίο» με ψηλά το κεφάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελλαδάρα νίκησε τους Ισπανούς με 15-13 και κατέκτησε την 5η θέση του Ολυμπιακούς παίζοντας για την υπερηφάνεια της και τελειώνοντας με νίκη το τουρνουά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024