Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Διακοπές: Η Ελλάδα 3ος κορυφαίος προορισμός στον κόσμο

Διακοπές: Η Ελλάδα 3ος κορυφαίος προορισμός στον κόσμο

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler

Κάθε χρόνο, οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler ψηφίζουν τους αγαπημένους τους προορισμούς. Στη φετινή λίστα, φαίνεται ότι κυριάρχησε ξεκάθαρα η Ευρώπη. Σύμφωνα με τα βραβεία Reader’s Choice Awards για τις καλύτερες χώρες του κόσμου για να ταξιδέψει κανείς, η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση. Στην κορυφή είναι η Ιαπωνία και ακολουθεί δεύτερη η Ιταλία.

Οι λόγοι που ψήφισαν την Ελλάδα οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler:

Η Ελλάδα κατατάσσεται στις κορυφαίες χώρες του κόσμου λόγω πολλών παραγόντων που την καθιστούν ελκυστικό προορισμό για τους ταξιδιώτες. Μεταξύ άλλων, η χώρα μας είχε υψηλή κατάταξη για τους παρακάτω λόγους:

Ιστορική και Πολιτιστική Σημασία

Η χώρα μας, είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία της. Τα εμβληματικά ορόσημα ιστορικής σημασίας όπως η Ακρόπολη, οι Δελφοί και η Αρχαία Ολυμπία, έχουν επισκέψεις από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Όμορφα τοπία

Τα τοπία είναι μαγευτικά και εναλλάσσονται. Από τις εκπληκτικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, μέχρι τις οροσειρές και γραφικά νησιά, οι ταξιδιώτες δεν σταματούν να εκπλήσσονται.

Απολαυστική Κουζίνα

Η ελληνική κουζίνα είναι παγκοσμίως γνωστή. Από τα παραδοσιακά πιάτα όπως ο μουσακάς , ή το αγαπημένο ελληνικό σουβλάκι, μέχρι τα φρέσκα θαλασσινά, ο τόπος προσφέρει μια ποικιλία από νόστιμες και υγιεινές επιλογές για τους λάτρεις του φαγητού.

Ζεστή φιλοξενία

Οι Έλληνες είναι γνωστοί για τη ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργούν για τους ταξιδιώτες. Η έννοια, άλλωστε, είναι βαθιά ριζωμένη στον ελληνικό πολιτισμό.

Ζωή στο νησί

Οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάδα φημίζεται για τα όμορφα νησιά της, το καθένα έχει τη δική του μοναδική γοητεία. Άλλωστε, προσφέρουν έναν χαλαρωτικό και χαλαρό τρόπο ζωής δίπλα στο κύμα, με γραφικά χωριά και όμορφα ηλιοβασιλέματα.

Πηγή: diakopes.gr

Sports in

Η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε αναθεώρηση το καλαντάρι των αθλητικών διοργανώσεων

Ο παγκόσμιος αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βρεθούν σύντομα ενώπιον κοσμογονικών αλλαγών λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024