Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μόδα: Το zebra print έρχεται να εκθρονίσει το λεοπάρ ξανά

Μόδα: Το zebra print έρχεται να εκθρονίσει το λεοπάρ ξανά

Το βλέπουμε σε μαγιό, παρεό, και παντελόνες, προσφέροντας έναν ανατρεπτικό και μοντέρνο αέρα.

Είναι καλοκαίρι και τα prints πρωταγωνιστούν στο στυλ μας, ειδικά αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση, όπως τα animal prints. Αυτά τα prints, που αποτυπώνουν την άγρια ομορφιά της πανίδας, κλέβουν την παράσταση, προσφέροντας μια αίσθηση φυσικότητας και ζωντάνιας. Αν και το leopard print κυριαρχούσε για αρκετό καιρό, φαίνεται ότι το zebra print ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της μόδας αυτή την εποχή.

Η τελευταία συλλογή του Simon Porte Jacquemus που γιορτάζει τα 15 χρόνια του brand του, έχει φέρει το zebra print στο προσκήνιο με εντυπωσιακό τρόπο. Στην πρόσφατη συλλογή του, το ασπρόμαυρο zebra print κυριαρχεί σε πολλές εμφανίσεις, συνδυασμένο με αναπάντεχες αποχρώσεις και υφές που αναδεικνύουν τη μοναδικότητά του. Ο Simon Porte Jacquemus έχει επαναστατήσει με το κλασικό αυτό μοτίβο, προσφέροντας στiλ που εντυπωσιάζουν και εμπνέουν.

Το zebra print δεν περιορίζεται μόνο σε ρούχα αλλά επεκτείνεται σε ποικιλία αξεσουάρ και ρούχων για το καλοκαίρι και το ερχόμενο φθινόπωρο. Το βλέπουμε σε μαγιό, παρεό, και παντελόνες, προσφέροντας έναν ανατρεπτικό και μοντέρνο αέρα. Fashion brands το έχουν ενσωματώσει σε νέες συλλογές, δίνοντας έμφαση στο zebra print, ενώ τα ράφια τους πλέον διαθέτουν μια πληθώρα επιλογών που προτείνουν αυτό το μοτίβο ως τη νέα τάση. Είτε πρόκειται για casual beachwear είτε για πιο επίσημες εμφανίσεις, το zebra print αποδεικνύεται ως μια εξαιρετικά ευέλικτη και εντυπωσιακή επιλογή. Καθώς το καλοκαίρι εξελίσσεται και το φθινόπωρο πλησιάζει, η ενσωμάτωσή του στη μόδα υπογραμμίζει την ανανέωση και την καινοτομία που φέρνει αυτό το μοτίβο, κάνοντάς το αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ μας.

Πώς θα το φορέσουμε:

Παιχνίδι με το χρώμα

To μάξι φόρεμα

Συνδυάστε με άλλα prints

Εντυπωσιακά μαγιό

Το matching set

Πηγή: Grace

Sports in

Η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε αναθεώρηση το καλαντάρι των αθλητικών διοργανώσεων

Ο παγκόσμιος αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βρεθούν σύντομα ενώπιον κοσμογονικών αλλαγών λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024