Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Δανεικός στην Ανόρθωση ο Χρυσόπουλος

ΑΕΚ: Δανεικός στην Ανόρθωση ο Χρυσόπουλος

Θέμα ημερών είναι η απόκτηση του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου από την Ανόρθωση ως δανεικού από την ΑΕΚ.

Στην Ανόρθωση αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Ο νεαρός στόπερ αποκτήθηκε πέρσι από την ΑΕΚ με μεταγραφή από τον Άρη, ωστόσο έπαιξε μόλις ένα ημίχρονο με την πρώτη ομάδα, στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό.

Έπειτα περιορίστηκε σε εμφανίσεις με τη Β’ ομάδα της Ένωσης και δεν πήρε ξανά ευκαιρία στην πρώτη.

Η Ανόρθωση έχει δείξει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον Χρυσόπουλο ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ Β’ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει στην Κύπρο.

Ο 21χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2028 με την ΑΕΚ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης δεν είναι τυχαίο. Στην κυπριακή ομάδα είναι προπονητής ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος είχε τον Χρυσόπουλο όταν ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό Β’ όπου αγωνίστηκε ως δανεικός ο Έλληνας αμυντικός για έναν χρόνο.

Παραμένει στο κόλπο για Κορέα η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Χοακίν Κορέα δεν έχει μέλλον στην Ίντερ η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του μιας και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την Ιταλία τις προηγούμενες μέρες, ο Αργεντινός άσος δύσκολα θα βρει ομάδα στη Serie A και έχει αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του εδώ και πολύ καιρό είναι η ΑΕΚ η οποία σύμφωνα με το «Tuttosport» επιμένει για την απόκτησή του. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Κορέα και είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή όπως αποδεικνύεται, αν και τα οικονομικά δεδομένα κάνουν την υπόθεση περίπλοκη.

Sports in

Η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε αναθεώρηση το καλαντάρι των αθλητικών διοργανώσεων

Ο παγκόσμιος αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα βρεθούν σύντομα ενώπιον κοσμογονικών αλλαγών λόγω της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024