Τη Δευτέρα Νέοι και Έφηβοι του Ολυμπιακού πρόκειται να πάρουν το δρόμο της επιστροφής από το Καρπενήσι για τη βάση τους, στο Ρέντη, καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο τμημάτων της ακαδημίας.

Οι δύο ομάδες των «ερυθρόλευκων» αντιμετώπισαν σε φιλικά ματς την Κυριακή τον Παναιτωλικό, στο Καρπενήσι.

Οι Κ19 του Ολυμπιακού νίκησαν με 4-3, ενώ οι Κ17 με 2-1.

Στο ματς των Νέων, ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ στο 28′ και το 43′ με 0-2 και ο Τουφάκης στο 45′ μείωσε σε 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν πιο δυνατοί, μετά και από τις αλλαγές του Γάλλου τεχνικού Ρομέν Πιτό και στο 50′ ισοφάρισαν σε 2-2 με το πέναλτι του Λιατσικούρα. Στο 60′ ο Πνευμονίδης έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά, ενώ στο 74′ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 3-3.

Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 90′ ο Σούφκα, δίνοντας τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Οι ενδεκάδες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρ. Πιτό): Κουράκλης, Δάμα, Παναγάκος, Φίλης, Πλειώνης, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Πλις, Λώλης, Πνευμονίδης, Αλαφάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Λίγδας, Ρολάκης, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φράγκος, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Σούφκα, Τζάμαλης, Γιωτόπουλος.

Παναιτωλικός: Παπαζώης, Νταλιάνης, Καψής, Λουλούδης, Αδαμόπουλος, Κεχαγιάς, Μαύρος, Κυριαζής, Γιωτόπουλος, Εσκετζής, Παναγιωτάκης, ενώ έπαιξαν και οι Ιωακειμίδης, Τσόρης, Δρακόπουλος, Καρανταλής, Παυλίδης, Πειστικός, Καλατσάνας, Τσιριμώκος.

Από την πλευρά τους οι Έφηβοι του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ήταν αυτοί που στο δικό τους ματς προηγήθηκαν με 2-0 επί του Παναιτωλικού. Μόλις στο 9′ ο Μιχαηλίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0, μετά από ασίστ του Καππάτου. Ο Παναιτωλικός μείωσε και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σε 2-1, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Νικολαΐδης, Μπάνος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Σιώζιος, Καππάτος, Μωϋσιάδης, Λάνα, Κάπελας, Γεωργούλας, Μιχαηλίδης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζιραλίδης, Αντωνίου, Μουγγός, Αρσενικός, Κότσαλος, Μάρας, Θανάσιος, Παπαγεωργίου, Φερμπέι, Κολοκοτρώνης, Βενέτης, Τρικιλιώτης, Ξανθόπουλος, Μπάντης, Στεφανίδης, Σασσάνης.