Με περίπατο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Αρμενίας η Νόα που διέλυσε εκτός έδρας με 5-0 τη Σίρακ. Η ομάδα του Ρουί Μότα είχε πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Η Νόα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γκρεγκόριο μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 19’ μετά από γύρισμα από αριστερά ο Τσινάρι πλάσαρε από κοντά για το 0-2 και ουσιαστικά το ματς πήρε τον δρόμο του στη συνέχεια.

Στο 53′ ο Μανβελιάν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τσινάρι πλάσαρε εξ επαφής για το 0-3. Στο 83′ ο Έντερ Φερέιρα έκανε το 0-4 με πλασέ και στο 90′ ο Άιας διαμόρφωσε το 0-5 από το ύψος του πέναλτι.

Οι ενδεκάδες του ματς

Σίρακ: Βουκασίνοβιτς, Μκογιάν, Βίντιτς, Μνατσκανιάν, Νταρμπινιάν, Μισακιάν, Χακομπιάν (64’ Μανουκιάν), Μρτσιαν, Μριάν, Τραορέ, Ντο (87’ Παπικιάν).

Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Θοράρισον, Αμπαρτζουμιάν (81’ Μεντόσα), Μουραντιάν, Γκαμπός (46’ Άιας), Μανβελιάν (64’ Σανγκαρέ), Ομάρ, Πινσόν, Γκρεγκόριο, Τσινάρι