Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στη λίστα του Άρη ο Ελ Χανταντί (vid)

Στη λίστα του Άρη ο Ελ Χανταντί (vid)

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λας Πάλμας.

Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης, για την ενίσχυση του ρόστερ του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο 28χρονος διεθνής Μαροκινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόκειται, βέβαια, για μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, οι κιτρινόμαυροι, όμως, είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν. Ο Χανταντί ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2014 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε, στη συνέχεια, με τη μορφή δανεισμού στις Βαλένθια και Αλαβές. Το 2019 τον απέκτησε η Σεβίλλη, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας 77 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 16 γκολ.

Τον Αύγουστο του 2022 «μετακόμισε» στη Χετάφε, ενώ τον Ιούλιο του 2023 τον απέκτησε η Λας Πάλμας. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Ακόμα, αγωνίστηκε 11 φορές στην εθνική ομάδα αντρών του Μαρόκου, ενώ σκόραρε και δυο φορές. Πλέον ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μια δύσκολη υπόθεση, καθώς υπερβαίνει τα οικονομικά δεδομένα του Άρη, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Δείτε τον Ελ Χανταντί εν δράσει:

Sports in

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη δεύτερη καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ακόμα μία μεγάλη ατομική διάκριση στη καριέρα του, αφού επιλέχτηκε στην δεύτερη καλύτερη 5άδα του Ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024