Κυριακή 11 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σάλμα Χάγιεκ: «Χρόνια πολλά, αγαπημένε μου φίλε!»

Σάλμα Χάγιεκ: «Χρόνια πολλά, αγαπημένε μου φίλε!»

Με μια συγκινητική ανάρτηση ευχήθηκε στον επί εικοσαετίας φίλο της, Αντόνιο Μπαντέρας.

O Αντόνιο Μπαντέρας και η Σάλμα Χάγιεκ διατηρούν μια φιλία χρόνων, ενώ μας έχουν συνηθίσει σε ευχετήριες αναρτήσεις σε σημαντικές μέρες της ζωής τους. Λόγος γίνεται για μια ανάρτηση vintage αισθητικής της Χάγιεκ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά του ισπανού. Ο γνωστός ηθοποιός έγινε εχθές 64 ετών και φυσικά η Χάγιεκ δεν θα έχανε την ευκαιρία να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» με ένα δημόσιο ποστ. Συγκεκριμένα στη ανάρτηση της σημείωσε στην λεζάντα «Χρόνια πολλά @antoniobanderas. Με πολλή αγάπη, αγαπημένε μου φίλε!», στην  αγγλική και ισπανική γλώσσα.

Ο ίδιος ο εορτάζων  με τη σειρά του ανέβασε μία throwback φωτογραφία όταν ήταν ανήλικος, την οποία συνέδεσε με τον παρόν, 64 χρόνια μετά. «Από αυτή τη φωτογραφία… στην επόμενη, υπάρχουν αρκετές δεκαετίες. Σήμερα γίνομαι 64 χρονών και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω ζήσει», έγραψε στη λεζάντα.

Οι δύο διάσημοι σταρ, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία «Desperado» (1995), όπου αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη εμφάνιση της μαξικανής καλλονής, κάνοντας ουσιαστικά το ντεμπούτο της, στον κινηματογράφο. Από τότε έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε πέντε ακόμη ταινίες.

Πριν λίγα χρόνια, η 57χρονη είχε μιλήσει για την συνεργασία τους στο «Desperado» και εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχε ενημερωθεί από πριν πως θα υπήρχε σκηνή σεξ ανάμεσα σε εκείνη και τον διάσημο συμπρωταγωνιστή της.

«Όταν ήταν να ξεκινήσουμε το γύρισμα, σπάραζα στο κλάμα. Δεν ξέρω πώς να το κάνω. Φοβάμαι. Αυτά ήταν τα λόγια που έλεγα», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ένα από τα πράγματα που φοβόμουν ήταν ο Αντόνιο. Ενώ ήταν απόλυτα τζέντλεμαν και τόσο καλός και είμαστε ακόμη πάρα πολύ καλοί φίλοι, ήταν πολύ χαλαρός. Με φόβιζε πως για εκείνον δεν ήταν τίποτα. Άρχισα να κλαίω και μου έλεγε: Θεέ μου, με κάνεις να αισθάνομαι απαίσια. Και ντρεπόμουν τόσο πολύ που έκλαιγα», είχε πει η Χάγιεκ.

Έκτοτε, οι δύο ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή Today, η Σάλμα Χάγιεκ είχε πει: «Θεέ μου, σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Είναι ο νούμερο ένα, είμαι πολύ περήφανη για αυτόν».

Ο Μπαντέρας, από την άλλη, είπε για τη φιλία τους: «Γνωριζόμαστε για πάνω από 20 χρόνια. Λοιπόν, ουσιαστικά ξεκινήσαμε μαζί στη βιομηχανία εδώ στην Αμερική. Ερχόμασταν από τις δικές μας χώρες, οπότε συναντηθήκαμε στην αρχή αυτού του δρόμου. Είναι πραγματική φίλη. Κάθε φορά που δουλεύουμε μαζί, υπάρχει αμέσως μια χημεία που είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί».

Sports in

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο πρώην νομάρχης Λακωνίας - Συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ

Μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ στη Σπάρτη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του Κ. Φούρκα να καρφωθεί στην δεξιά προστατευτική μπάρα του δρόμου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024