Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι τρομοκρατούσε τον βασιλιά Κάρολο – Η αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι τρομοκρατούσε τον βασιλιά Κάρολο – Η αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η σχέση ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τους δύο γιους του πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν δύσκολη από τα εφηβικά τους χρόνια. Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι είναι αγανακτισμένος.

Ένας βασιλικός ειδικός ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι αντιπαθούσε την ιδέα πως ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος στρεφόταν συχνά στον «σταθερό» αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν μεγάλωναν.

Ο πρίγκιπας Χάρι πιστεύει ότι ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ θεωρούνταν πάντα ως ο πολύ πιο αξιόπιστος πρίγκιπας από τον πατέρα τους, σύμφωνα με έναν βασιλικό συγγραφέα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Scandals of the Royal Palaces: An Intimate Memoir of Royals Behaving Badly», Tom Quinn, ανέφερε ότι από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι ήταν έφηβος πάντα πίστευε ότι ο βασιλιάς προτιμούσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που ήταν περισσότερο «σταθερός».

«Η πραγματική κόντρα είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πεπεισμένος ότι ο βασιλιάς Κάρολος προτιμούσε πάντα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και όχι μόνο επειδή είναι ο διάδοχος του θρόνου.

Οι δυσκολίες του πρίγκιπα Χάρι όταν ήταν έφηβος και η αυξανόμενη αστάθειά του ως ενήλικος τρομοκρατούσαν τον βασιλιά Κάρολο που στράφηκε προς τον πολύ περισσότερο σταθερό και risk-free πρίγκιπα Γουίλιαμ» σημείωσε στη Mirror.

Γιατί δυσανασχετεί ο πρίγκιπας Χάρι

Ο βασιλικός συγγραφέας προσέθεσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος έβλεπε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ως ένα «ασφαλές ζευγάρι χέρια». «Ο κάρολος έβλεπε όλο και περισσότερο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ως ένα ασφαλές ζευγάρι χέρια και τον πρίγκιπα Χάρι ως πολύ συναισθηματικά ασταθή. Κατά βάθος ο πρίγκιπας Χάρι το ξέρει αυτό και είναι κάτι που τον κάνει να αγανακτεί βαθύτατα».

Η απόσταση ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον βασιλιά Κάρολο μεγάλωσε μετά την παραίτηση του δούκα του Σάσεξ από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020. Ένας ακόμα παράγοντας ήταν οι συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ που περιέγραψαν λεπτομερώς τη ζωή τους στη βασιλική οικογένεια.

Εκφράστηκαν ελπίδες ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας άρχισαν να διορθώνουν τη σχέση τους αφού ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε εσπευσμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ωστόσο, όταν ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη 10η επέτειο των Invictus Games δεν υπήρξε συνάντηση μεταξύ τους.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024