Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη αλλαγή της Κέιτ Μίντλετον – Η λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι θαυμαστές της

Η μεγάλη αλλαγή της Κέιτ Μίντλετον – Η λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι θαυμαστές της

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα βίντεο για να συγχαρούν την ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά την εμφάνισή της στον τελικό του Wimbledon, που σηματοδότησε τη δεύτερη εμφάνισή της για το 2024, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα βίντεο για να συγχαρούν την αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, χωρίς ωστόσο να φορά τη βέρα της, τη θέση της οποίας είχε πάρει ένα άλλο δαχτυλίδι για το συγχαρητήριο μήνυμά τους στην ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παρατηρώντας το δαχτυλίδι, οι θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα δαχτυλίδι αιωνιότητας. Το χοντρό χρυσό δαχτυλίδι φαινόταν να είναι σετ με διαμάντια και ζαφείρια, τα οποία θα ταίριαζαν με το δαχτυλίδι αρραβώνων της που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το δαχτυλίδι της Κέιτ Μίντλετον

Το δαχτυλίδι της Κέιτ Μίντλετον

«Το δαχτυλίδι είναι μια υπέροχη εναλλακτική στο δαχτυλίδι αρραβώνων της» σχολίασε ένας χρήστης, με άλλον να επισημαίνει ότι είναι ωραίο να έχεις ένα δαχτυλίδι χαμηλότερου προφίλ για το καθημερινό casual ντύσιμο.

«Νομίζω ότι είναι όμορφο και πιθανώς ένα πιο καθημερινό δαχτυλίδι» επισήμανε άλλος χρήστης, για να υπογραμμίσει κάποιος άλλος πως «φαίνεται πολύ πιο πρακτικό για την καθημερινότητα και σίγουρα είναι όμορφο».

Τα συγχαρητήρια από Κέιτ Μίντλετον – πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν φέτος τη 13η επέτειο γάμου τους και μοιράστηκαν ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο από τον γάμο τους για τη σημαντική τους ημέρα.

«Από όλους εμάς που παρακολουθούμε στο σπίτι, συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου» ακούγεται να λέει η Κέιτ Μίντλετον, έχοντας στο πλευρό της έναν αξύριστο πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Μπράβο στην ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτέλεσες έμπνευση για όλους μας» συνεχίζει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο μήυμά τους.

Σε μια συνοδευτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον λογαριασμό τους, το βασιλικό ζευγάρι έγραψε «μπράβο @teamgb, τι απίστευτο ταξίδι! Κάθε αθλητής έδειξε τεράστια αφοσίωση, καρδιά και πάθος. Μας έκανες όλους τόσο υπερήφανους! Γιορτάζουμε κάθε θρίαμβο στο Παρίσι και ανυπομονούμε για περισσότερα από την ομάδα των παραολυμπιακών αργότερα το καλοκαίρι».

Ήταν τον Μάρτιο που η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε σε ένα συγκινητικό βίντεο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και λαμβάνει θεραπεία. Έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες. Τον Ιούνιο η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε τους εορτασμούς Trooping the Colour στο Λονδίνο και πρόσφατα έδωσε το παρών στον τελικό του Wimbledon με την κόρη της πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024