Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones Κιτ Χάρινγκτον μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με τον αλκοολισμό και την ψυχική του υγεία σε μια ειλικρινή του συνέντευξη στους Sunday Times.

«Αυτά που μου συνέβησαν από τότε που τελείωσε το Game of Thrones και όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκειά του ήταν αρκετά τραυματικής φύσης και περιελάμβαναν το αλκοόλ» εξομολογείται ο Κιτ Χάρινγκτον.

Ο διάσημος ηθοποιός έφτασε σε ένα σημείο όπου ένιωθε ότι ήταν «κακός» και «ντροπιαστικός» και σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε αυτοκτονικός, ο διάσημος ηθοποιός ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. «Θα σας δώσω μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Η απάντηση είναι ναι. Ναι, φυσικά. Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης όπου ήθελα να τα κάνω όλα».

Ο Κιτ Χάρινγκτον πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης και νοσηλεύτηκε στο Κονέκτικατ για ουσίες και συμπεριφορές – κυρίως για αλκοόλ.

Ανέφερε ότι κράτησε τα θέματα του εθισμού του «πολύ ήσυχα και ήταν απίστευτα μυστικοπαθής», συμπληρώνοντας πως «ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τους ανθρώπους γύρω μου».

«Ήμουν μ@@@κας»

Ο διάσημος ηθοποιός περιέγραψε ότι χειρίστηκε τη φήμη του άσχημα και ήταν «μ@@@κας». Ο διάσημος ηθοποιός είναι νηφάλιος εδώ και δυόμισι χρόνια. «Το να είσαι νηφάλιος είναι η διαδικασία του να πεις ‘όχι, μπορώ να αλλάξω’. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που έμαθα πρόσφατα είναι η έκφραση ότι ‘μια λεοπάρδαλη δεν αλλάζει τις κηλίδες της’ είναι εντελώς λανθασμένη.

Μια λεοπάρδαλη αλλάζει πραγματικά τα σημεία της. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα. Βοήθησε πραγματικά. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο είχα προσκολληθεί. Την ιδέα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτή την τεράστια και θεμελιώδη αλλαγή στο ποιος ήμουν και στο πώς έκανα τη ζωή μου» υπογράμισε ο Κιτ Χάρινγκτον.

Ο Κιτ Χάρινγκτον έπαιξε τον Τζον Σνόου στο Game of Thrones για οκτώ χρόνια. Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει στο σόου του Netflix Criminal και έχει αποκτήσει έναν γιο με τη σύζυγό του και συμπρωταγωνίστριά του στο Game of Thrones Rose Leslie.

Μπορεί κανείς να τον απολαύσει και σε ένα επεισόδιο του Modern Love του Amazon, στο οποίο υποδύεται έναν Ιρλανδό που ερωτεύεται ένα άγνωστο πρόσωπο στο τρένο.