Ένα ραντεβού του στο εστιατόριο Five Guys με την τραγουδίστρια Olivia Dean πυροδότησε τις φήμες πως ο διάσημος τραγουδιστής Χάρι Στάιλς δεν είναι πια single.

Ο 30χρονος τραγουδιστής απαθανατίστηκε σε ένα από τα υποκαταστήματα της αλυσίδας γρήγορου φαγητού με την 25χρονη τραγουδίστρια το Σαββατοκύριακο.

Σε ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Sun, ο Χάρι Στάιλς απαθανατίστηκε να παραγγέλνει φαγητό, με την Olivia Dean να στέκεται δίπλα του και να τον παρακολουθεί.

Οι δύο τραγουδιστές φέρονται να μοιράζονται πολλά κοινά.

«Ο Χάρι Στάιλς και η Olivia Dean γνωρίζονται εδώ και καιρό» σημείωσε χαρακτηριστικά μια πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

«Έχουν πολλά κοινά σε ό,τι αφορά το μουσικό τους γούστο και απολαμβάνουν τη γνωριμία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Χάρι Στάιλς δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από την ποδηλασία και το να δοκιμάζει νέα μέρη για φαγητό στην πρωτεύουσα. Και η Olivia είναι ένα κορίτσι από το Λονδίνο, οπότε ξέρει τα καλύτερα μέρη».

Η Olivia Dean έγινε γνωστή νωρίτερα φέτος, καθώς είχε τρεις υποψηφιότητες στα Brit Awards (καλύτερο Pop Act, καλύτερη καλλιτέχνης της χρονιάς, και καλύτερη νέα καλλιτέχνης).

Η τραγουδίστρια άρχισε να γράφει τραγούδια στα 16 της χρόνια, έχοντας διδαχθεί πιάνο και κιθάρα πριν προσληφθεί ως τραγουδίστρια για τους Rudimental έναν χρόνο αργότερα.

Ξαφνικός χωρισμός για τον Χάρι Στάιλς

Ήταν τον Μάιο που ο Χάρι Στάιλς επέστρεψε στην… αγορά μετά τον χωρισμό του από την 29χρονη σύντροφό του Taylor.

Ο ποπ σταρ και η Καναδή ηθοποιός είχαν θεαθεί τελευταία φορά δημόσια να κάνουν μαζί ποδήλατο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής τους στο Τόκιο τον Απρίλιο.

Καθώς περνούσαν εβδομάδες χωρίς να απαθανατίζονται μαζί, άρχισαν οι εικασίες πως το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Taylor εμφανίστηκε στο Met Gala στη Νέα Υόρκη χωρίς τον Χάρι Στάιλς, ο οποίος παρέμεινε στο Λονδίνο.

Φίλοι ισχυρίστηκαν πως το ζευγάρι επέλεξε να τερματίσει τη σχέση του αφού πέρασαν μαζί χρόνο στην Άπω Ανατολή.

«Ο Χάρι Στάιλς και η Taylor έβαλαν τέλος στη σχέση τους. Πέρασαν από μια δύσκολη κατάσταση μετά το ταξίδι τους στην Ιαπωνία και παίρνουν λίγο χρόνο χωριστό.

Εκείνος ήταν στην Αμερική και εκείνη στο Λονδίνο. Ήταν υπέροχο ζευγάρι και ήταν προφανές ότι η Taylor έκανε τον Χάρι Στάιλς ευτυχισμένο. Τα πράγματα έχουν γίνει τεταμένα πρόσφατα και παίρνουν λίγο χρόνο χωριστά» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στη Sun.

Ο χωρισμός του Χάρι Στάιλς με την Taylor έρχεται ενώ οι φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να θέλει να κάνει οικογένεια με την ηθοποιό.

«Ο Χάρι νιώθει σαν να έχει ζήσει ήδη δέκα ζωές, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα 30 του δεν θα μοιάζουν καθόλου με τα 20 του. Έχει βιώσει όλη τη φήμη που θα ήθελε κανείς. Τώρα είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Είναι ερωτευμένος με την Taylor. Θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της και αυτή είναι η επόμενη φάση της ζωής του» δήλωνε χαρακτηριστικά πηγή στη MailOnline τον Μάρτιο.