Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι φίλοι της Μπιάνκα Σενσόρι φοβούνται ότι πίνει για να αντέξει τον Κάνιε Γουέστ

Οι φίλοι της Μπιάνκα Σενσόρι φοβούνται ότι πίνει για να αντέξει τον Κάνιε Γουέστ

Οι φίλοι της Μπιάνκα Σενσόρι φοβούνται ότι έχει βρει καταφύγιο στο ποτό σε μια προσπάθεια να αντέξει στον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Οι φίλοι της Μπιάνκα Σενσόρι ανησυχούν βαθιά για την ευημερία της και βρίσκονται σε συζητήσεις για να κάνουν παρέμβαση υπό τον φόβο ότι έχει αρχίσει να πίνει σε μια προσπάθεια να αντέξει τον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Οι ανησυχίες για την 29χρονη Μπιάνκα Σενσόρι έχουν εκφραστεί επανειλημμένα από τότε που το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι φόβοι επανήλθαν την περασμένη εβδομάδα αφού ο πρώην επικεφαλής προσωπικού του Κάνιε Γουέστ έκανε σωρεία ισχυρισμών εναντίον του 47χρονου ράπερ σε μια ένορκη κατάθεση, όπου ισχυρίστηκε ότι ο μουσικός είναι εθισμένος στο «αέριο του γέλιου».

Φέρεται να προμηθεύτηκε το ναρκωτικό από τον οδοντίατρό του Thomas P. Connelly, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Η Μπιάνκα Σενσόρι στον σκοτεινό κόσμο του Κάνιε Γουέστ

«Οι φίλοι της Μπιάνκα Σενσόρι φοβούνται ότι πίνει για να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι έχει κολλήσει στον σκοτεινό κόσμο του και δεν βλέπει διέξοδο. Ποτέ πριν δεν ήταν έτσι. Είναι βαθιά ανησυχητικό» σημειώνει γνώστης της κατάστασης στην DailyMail.

Η Μπιάνκα Σενσόρι έχει σοκάρει με το προκλητικό της στυλ, με εστιάτορες να εμφανίζονται αποφασισμένοι να της απαγορεύσουν την είσοδο αφού δείπνησε χωρίς σουτιέν με ένα κορμάκι.

Ήταν πριν από μήνες που ερωτοτροπούσε με τον Κάνιε Γουέστ σε ένα πλοίο στη Βενετία, κάτι που πυροδότησε εκκλήσεις για απαγόρευση του ζευγαριού από την Ιταλία.

Φίλοι υποστηρίζουν ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απόδειξη ότι ελέγχεται από τον Κάνιε Γουέστ. «Αν και επέλεξε κάποια από αυτά τα ρούχα στην αρχή, έχει φτάσει στο σημείο που δεν είναι απλώς ριψοκίνδυνο, αλλά εντελώς προκλητικό και αηδιαστικό τώρα» συνέχισε ο μυημένος.

«Η οικογένειά της μπορεί να ισχυριστεί ότι το υποστηρίζουν, αλλά αυτό δεν ισχύει. Οι φίλοι της θέλουν να γίνει μια παρέμβαση για να τη σώσουν γιατί ο Κάνιε Γουέστ έχει δείξει ξανά και ξανά ότι τρέφεται από διαμάχες» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο γνώστης.

Only in

Αντιδράσεις για τα 30.000 ανά μετανάστη

Η Σουηδία θα επιδοτεί από το 2026 με 30.000 ευρώ κάθε μετανάστη εθελουσίως θα την εγκαταλείπει, αλλά για το σχέδιο υπάρχουν ήδη επικρίσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024