Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Ό,τι καλύτερο έχει συμβεί» – Η Αντέλ στηρίζει την breakdancer που μηδενίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Ό,τι καλύτερο έχει συμβεί» – Η Αντέλ στηρίζει την breakdancer που μηδενίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Αντέλ σταματάει τη συναυλία της στο Μόναχο για να συγχαρεί την breakdancer της Αυστραλίας, η οποία έγινε viral αφού πήρε μηδέν από όλους τους κριτές.

H Αντέλ έδωσε στη συναυλία της στο Μόναχο μια αναπάντεχη τροπή. Η σούπερ σταρ διέκοψε το σόου της για να μιλήσει για την πιο –ας το παραδεχτούμε- ιδιόρρυθμη ολυμπιακή ήρωα της Αυστραλίας, την breakdancer, Raygun.

Η Raygun, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Rachael Gunn, έγινε εν μία νυκτί viral χάρη στο αξέχαστο και αξεπέραστο ολυμπιακό ντεμπούτο της στο Παρίσι. Χοροπηδηματάκια αλά καγκουρό, αστείες κινήσεις και παιδική προσπάθεια.

Η Rachael Gunn είναι, ωστόσο, η κορυφαία breakdancer της Αυστραλίας – και ειδική ερευνήτρια στο breaking. Εργάζεται για το Πανεπιστήμιο Macquarie του Σίδνεϊ ως ερευνήτρια δημιουργικών τεχνών με ειδίκευση στην «πολιτιστική πολιτική του breakdancing» και έχει διδακτορικό.

Παραδέχτηκε ότι αυτή και η ομάδα της γελούσαν ασταμάτητα, και ακόμη και ο ντράμερ της δεν μπορούσε να σταματήσει να χαχανίζει

Δείτε το σχετικό βίντεο 

@mara_webster Adele is just as obsessed wiyh Raygun and olympic breakdancing as the rest of us #adele #adelemunich #adeleconcert #olympics #paris2024 #parisolympics #adelelive ♬ original sound – Mara Webster 🇬🇧🇺🇸

«Αυτό είναι απλά υπέροχο»

Η Αντέλ, διασκέδασε ολοφάνερα με το θέαμα, έτσι σταμάτησε στη μέση της συναυλίας για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για την εμφάνιση του Raygun. «Είδε κανείς την κυρία που χορεύει breakdance;» ρώτησε η τραγουδίστρια, φανερά ενθουσιασμένη. «Δεν ήξερα καν ότι το breakdancing είναι πλέον ολυμπιακό άθλημα. Αυτό είναι απλά υπέροχο!».

Παραδέχτηκε ότι αυτή και η ομάδα της γελούσαν ασταμάτητα, και ακόμη και ο ντράμερ της δεν μπορούσε να σταματήσει να χαχανίζει.

Το μοναδικό στυλ της Raygun μπορεί να μην πήρε το χρυσό μετάλλιο, αλλά σίγουρα κέρδισε τις καρδιές όλων μας και μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Η στήριξη της αυστραλιανής κυβέρνησης

Αλλά δεν ήταν μόνο η Αντέλ που παρατήρησε το μοναδικό στυλ της Raygun. Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Anthony Albanese και η επικεφαλής της ομάδας Anna Meares έδειξαν την υποστήριξή τους, παρόλο που η Παγκόσμια Ομοσπονδία Χορού και Αθλητισμού είχε ανάμεικτα συναισθήματα.

Η επικεφαλής κριτής, MGbility, δήλωσε ότι τα προγράμματα της Raygun ήταν πρωτότυπα αλλά δεν ανταποκρίνονταν ακριβώς στο επίπεδο του διαγωνισμού. Παρόλα αυτά, εκτίμησε τη δημιουργικότητα και την προσπάθειά της.

Έγραψε ιστορία

Οι παραστάσεις της Raygun μπορεί να μην κέρδισαν μετάλλια, αλλά κέρδισαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Δεν βλέπεις κάθε μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια χορεύτρια breakdancer να αναμειγνύει κινήσεις καγκουρό και ψεκαστήρες.

Όπως λένε στο breaking: «Προπονήσου σαν αθλητής αλλά σκέψου σαν καλλιτέχνης». Το μοναδικό στυλ της Raygun μπορεί να μην πήρε το χρυσό μετάλλιο, αλλά σίγουρα κέρδισε τις καρδιές όλων μας και μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δείτε το βίντεο 

Sports in

Ο Χοακίν Φίνιξ αποχωρεί από το gay δράμα του Τοντ Χέινς 5 ημέρες πριν από τα γυρίσματα

Ο ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μιας ξεκάθαρης ερωτικής ιστορίας, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, αλλά αποχώρησε αφήνοντας το πρότζεκτ να καταρρεύσει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024