Σε παραλία της Σαρδηνίας εντοπίστηκε ο επιχειρηματίας, Τζεφ Μπέζος, με την αρραβωνιαστικιά του, Λόρεν Σάντσεζ, να σουλατσάρει ανέμελα στην άμμο όταν μπροστά στο ζευγάρι βρέθηκε ένας μικροπωλητής με καλοκαιρινά φορέματα ανά χείρας. Είναι σύνηθες να υπάρχουν σε αυτές τις παραλίες, άλλωστε, αντίστοιχοι μικροπωλητές ελπίζοντας ότι όλο και κάποιος λουόμενος θα ενδιαφερθεί – πόσο μάλλον εάν πρόκειται για έναν δισεκατομμυριούχο. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν «ψάρωσε», καθώς  ο 60χρονος και η 54χρονη χαμογέλασαν στον εν λόγω κύριο, αλλά δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται για την τα φορέματα, σύμφωνα με το TMZ. Όπως επισήμανε και το μέσο, «δεν έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο σπαταλώντας χρήματα».

Είχαν βγει από το σούπερ γιοτ τους για να γευματίσουν με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την σύντροφό του, Βιτόρια Σερέτι, τον Oρλάντο Μπλουμ και την Kέιτι Πέρι, οι οποίοι είναι όλοι καλεσμένοι στο μεγάλο σκάφος του Μπέζος, σύμφωνα με την ίδια πήγή.

Οι Μπέζος και Σάντσες, βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του ιταλικού οίκου, Dolce & Gabbana, μετά τις διακοπές του ζευγαριού στα ελληνικά νησιά τον προηγούμενο μήνα. Εκεί πήρε μέρος και ο γιος της Σάντσεζ, Νίκο Γκονζάλεζ. Ο γιος της περπάτησε στην πασαρέλα, στον αρχαιολογικό χώρο Nora στο Κάλιαρι. Δεν μας είναι ακόμη ξεκάθαρο βέβαια αν το ζευγάρι απολαμβάνει ακόμη κι ένα μήνα μετά τις ιταλικές παραλίες ή αν πρόκειται για υλικό που προέκυψε στην τότε επίσκεψή τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως Τζεφ και Λόρεν απολαμβάνουν το μεσογειακό καλοκαίρι στο έπακρον.