Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλεντον και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το μήνυμα στην ομάδα της Βρετανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Κέιτ Μίντλεντον και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το μήνυμα στην ομάδα της Βρετανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ υποστηρίζουν από… μακριά την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον ενώθηκαν με άλλες βρετανικές διασημότητες αλλά και μαζί με τον Αμερικανό ράπερ Snoop Dogg, ο οποίος καλύπτει τους θερινούς αγώνες για το NBC, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό τους στο X (πρώην Twitter) την Κυριακή 11 Αυγούστου, πριν από τη Τελετές Λήξης στο Παρίσι.

Υπήρξαν εικασίες ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα μπορούσαν να κάνουν μια εμφάνιση-έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

«Από όλους εμάς που παρακολουθούμε στο σπίτι, συγχαρητήρια στην ομάδα GB!», δήλωσε στο κλιπ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία φορούσε ένα απλό λευκό πουκάμισο με μαύρες ρίγες.

«Μπράβο για όλα όσα πετύχατε. Αποτελείτε έμπνευση για όλους μας», πρόσθεσε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος ήταν ντυμένος με ένα μπλε μπλουζάκι πόλο διακοσμημένο με τους Ολυμπιακούς δακτυλίους ενώ είχε αφήσει και μούσι.

Στο κείμενο της ανάρτησης το πριγκιπικό ζεύγος έγραψε:

«Μπράβο @TeamGB, τι απίστευτο ταξίδι! Κάθε αθλητής έδειξε τεράστια αφοσίωση, καρδιά και πάθος. Μας κάνατε όλους τόσο περήφανους. Ας γιορτάσουμε κάθε θρίαμβο στο @Paris2024 και ανυπομονούμε για περισσότερα από την @ParalympicsGB αργότερα το καλοκαίρι».

Ακολούθησαν  μηνύματα και από άλλες διασημότητες

Τα τρία παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ – ο πρίγκιπας Γεώργιος, 11 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών, και ο πρίγκιπας Λούης, 6 ετών – δεν εμφανίστηκαν στο βίντεο, αλλά αρκετοί Βρετανοί αθλητές και διασημότητες, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα υποστήριξης.

Υπήρξαν εικασίες ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα μπορούσαν να κάνουν μια εμφάνιση-έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

Η νέα εμφάνιση του Γουίλιαμ έρχεται καθώς ο ίδιος και η Κέιτ είναι εκτός υπηρεσίας για τον Αύγουστο και έχουν πάει διακοπές με τα παιδιά τους.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι γνωστοί για την αγάπη τους στα αθλήματα και έχουν μεταδώσει το πάθος τους για τον αθλητισμό και στα παιδιά τους, σύμφωνα με το People.

Sports in

Ολυμπιακός: «Οι σκέψεις όλων μας σε όσους δίνουν ηρωικές μάχες με τις πυρκαγιές»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της έστειλε το μήνυμά της σε όσους μάχονται με τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024