Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον ενώθηκαν με άλλες βρετανικές διασημότητες αλλά και μαζί με τον Αμερικανό ράπερ Snoop Dogg, ο οποίος καλύπτει τους θερινούς αγώνες για το NBC, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό τους στο X (πρώην Twitter) την Κυριακή 11 Αυγούστου, πριν από τη Τελετές Λήξης στο Παρίσι.

Υπήρξαν εικασίες ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα μπορούσαν να κάνουν μια εμφάνιση-έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

«Από όλους εμάς που παρακολουθούμε στο σπίτι, συγχαρητήρια στην ομάδα GB!», δήλωσε στο κλιπ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία φορούσε ένα απλό λευκό πουκάμισο με μαύρες ρίγες.

«Μπράβο για όλα όσα πετύχατε. Αποτελείτε έμπνευση για όλους μας», πρόσθεσε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος ήταν ντυμένος με ένα μπλε μπλουζάκι πόλο διακοσμημένο με τους Ολυμπιακούς δακτυλίους ενώ είχε αφήσει και μούσι.

Στο κείμενο της ανάρτησης το πριγκιπικό ζεύγος έγραψε:

«Μπράβο @TeamGB, τι απίστευτο ταξίδι! Κάθε αθλητής έδειξε τεράστια αφοσίωση, καρδιά και πάθος. Μας κάνατε όλους τόσο περήφανους. Ας γιορτάσουμε κάθε θρίαμβο στο @Paris2024 και ανυπομονούμε για περισσότερα από την @ParalympicsGB αργότερα το καλοκαίρι».

Ακολούθησαν  μηνύματα και από άλλες διασημότητες

Τα τρία παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ – ο πρίγκιπας Γεώργιος, 11 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών, και ο πρίγκιπας Λούης, 6 ετών – δεν εμφανίστηκαν στο βίντεο, αλλά αρκετοί Βρετανοί αθλητές και διασημότητες, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα υποστήριξης.

Υπήρξαν εικασίες ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα μπορούσαν να κάνουν μια εμφάνιση-έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

Η νέα εμφάνιση του Γουίλιαμ έρχεται καθώς ο ίδιος και η Κέιτ είναι εκτός υπηρεσίας για τον Αύγουστο και έχουν πάει διακοπές με τα παιδιά τους.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι γνωστοί για την αγάπη τους στα αθλήματα και έχουν μεταδώσει το πάθος τους για τον αθλητισμό και στα παιδιά τους, σύμφωνα με το People.