Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά η Καίτη Γαρμπή για τις φωτιές στην Αττική – «Εμείς ευθυνόμαστε»

Ξεσπά η Καίτη Γαρμπή για τις φωτιές στην Αττική – «Εμείς ευθυνόμαστε»

Την οργή της για το πύρινο μέτωπο στην Αττική εξέφρασε με μια διπλή της ανάρτηση στα social media η Καίτη Γαρμπή.

Η κατάσταση με το πύρινο μέτωπο που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αττική, με το βορειοανατολικό τόξο του λεκανοπεδίου να έχει παραδοθεί στις φλόγες, έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση σε πολλούς Έλληνες celebrities.

Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια την οργή και την αγανάκτησή τους είναι και η Καίτη Γαρμπή, η οποία έκανε μια ανάρτηση στα social media σχετικά με τις πυρκαγιές που καίνε στην Αττική.

«Εμείς ευθυνόμαστε»

«Οι δασικές πυρκαγιές οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ανθρώπινη απροσεξία και σε ένα πολύ μικρότερο στις αναφλέξεις από τη θερμότητα του ήλιου. Πληρώνουμε με αίμα τα λάθη μας, χάνονται άνθρωποι χάνονται ζώα χάνονται σπίτια χάνονται δάση, χάνεται η ψυχική μας υγεία και μετά από κάθε πυρκαγιά βουλιάζουμε στην κατάθλιψη και στην ανασφάλεια. Τι θα γίνει; Εμείς ευθυνόμαστε για την κλιματική αλλαγή! Πότε θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας; Μένουμε ήσυχοι και ασφαλείς στο σπιτάκι μας και αν σήμερα καίγεται το σπίτι του διπλανού ουφ, πάλι τη γλυτώσαμε αλλά αύριο ποιός μας λέει πως δεν θα είναι το δικό μας; Απανθρακώνεται η Ελλάδα και φέτος από πυρκαγιές που δεν σβήνουν με τίποτα και το ξέραμε! Κάθε χρόνο το ξέρουμε και το περιμένουμε. Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν…», σημείωσε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Η πρώτη ανάρτηση από την Καίτη Γαρμπή για τις φωτιές στην Αττική

Η πρώτη ανάρτηση από την Καίτη Γαρμπή για τις φωτιές στην Αττική

«1/7 μάθαμε πως μπαινουμε «στο σκληρό πυρήνα της αντιπυρικής περιόδου». 40 μέρες μετά η φωτιά στον Βαρνάβα στις 11/8 επεκτάθηκε σε ακτίνα 30-40 χιλιομέτρων & έφτασε στο Χαλάνδρι! Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Αττική! Φταίνε οι κηλιδώσεις και τα επιθετικά πεύκα. Χάος ανίκατε μάχαν», σημείωσε σε δεύτερη ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024