Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σύνοδος Άρη-Δία στους Διδύμους: Το μεγάλο ξεκίνημα του κάθε ζωδίου

Σύνοδος Άρη-Δία στους Διδύμους: Το μεγάλο ξεκίνημα του κάθε ζωδίου

Η όψη αυτή προσφέρει αυξημένη φιλοδοξία, τόλμη και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα.

Η 14η Αυγούστου πλησιάζει και μαζί της έρχεται μία εξαιρετικά δυναμική αστρολογική όψη που υπόσχεται να ανανεώσει την ενέργεια και τη δυναμική μας: η σύνοδος του Άρη και του Δία στους Διδύμους. Τι σημαίνει αυτή η ισχυρή σύζευξη; Φανταστείτε την ένωση της παθιασμένης ενέργειας του Άρη παρέα με την επεκτατική φύση του Δία. Η όψη αυτή προσφέρει αυξημένη φιλοδοξία, τόλμη και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Βέβαια, η μεταβλητότητα των Διδύμων δεν αποκλείεται να μας κάνει να θέλουμε να καταπιαστούμε με παραπάνω ενέργειες από όσες μπορούμε να ολοκληρώσουμε και χρειάζεται σύνεση. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο!

Κριός

Δυναμικές Επικοινωνίες και Νέες Σχέσεις

Για τον Κριό, το ‘φως’ πέφτει στον τομέα της επικοινωνίας, των νέων γνωριμιών και των σύντομων ταξιδιών. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ που σχετίζονται με τη μάθηση ή να διαπραγματευτείτε με σθένος. Η επιθυμία σας να μοιραστείτε τις ιδέες σας θα είναι έντονη, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές νέες συνεργασίες. Προσέξτε μόνο να μην υπερβάλετε ή να αναλάβετε περισσότερα από όσα έργα μπορείτε να διαχειριστείτε.

Ταύρος

Οικονομική Άνθιση και Νέες Επενδύσεις

Ο Ταύρος θα δει την οικονομική του κατάσταση να λαμβάνει ώθηση. Η σύνοδος της ημέρας δωρίζει ευκαιρίες για νέες πηγές εισοδήματος και οικονομική ανάπτυξη. Τολμήστε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο ή να ζητήσετε μια αύξηση. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε από υπερβολική αυτοπεποίθηση και να κάνετε προσεκτικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Προσωπική Ενδυνάμωση και Νέα Ξεκινήματα

Αγαπητοί Δίδυμοι, βρίσκεστε στο επίκεντρο αυτής της όψης! Ήρθε η στιγμή να λάμψετε και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον εαυτό σας. Μην διστάσετε να κάνετε τολμηρά βήματα και να ξεκινήσετε νέες ενέργειες στα προσωπικά ή τα εργασιακά. Προσέξτε μόνο να μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε όσα ξεκινάτε.

Καρκίνος

Εσωτερική Δύναμη και Πνευματική Ανάπτυξη

Η περίφημη σύνοδος Άρη – Δία χαρίζει στα Καρκινάκια την ευκαιρία για εσωτερική ανανέωση και πνευματική αναζήτηση. Νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την προσωπική σας βελτίωση και να κλείσετε κύκλους του παρελθόντος. Τολμήστε να αφήσετε πίσω οτιδήποτε σας κρατά πίσω και να ξεκινήσετε ένα καινούριο μονοπάτι εσωτερικής προόδου που σύντομα θα καθρεπτιστεί από τον έξω κόσμο. Από την άλλη, αποφύγετε να απομονωθείτε υπερβολικά.

Λέων

Κοινωνική Δικτύωση και Συλλογικά Πρότζεκτ

Λιοντάρια, είναι δυνατή περίοδος για εσάς και ρίχνετε της προσοχή σας στους φίλους και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Η σύνοδος αυτή χαρίζει νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για συνεργασίες πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε ομάδες και να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς και να επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας. Αποφύγετε, όμως να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους.

Παρθένος

Επαγγελματική Ανάπτυξη και Δημόσια Αναγνώριση

Για την Παρθένο, η σύνοδος Άρη – Δία δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και δημόσια αναγνώριση. Κατά την ημέρα της κορύφωσης της όψης μπορείτε πιο εύκολα να διεκδικήσετε μία προαγωγή ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία. Τολμήστε να εκφράσετε τις φιλοδοξίες σας και να δείξετε την αξία σας. Προσέξτε μόνο να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

Ζυγός

Περιπέτειες και Νέες Γνώσεις

Το ζώδιο του Ζυγού θα νιώσει την ανάγκη για περιπέτειες και εξερεύνηση νέων γνώσεων. Η σύνοδος αυτή σας ενθαρρύνει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, είτε μέσα από ταξίδια είτε μέσα από σπουδές και νέες εμπειρίες. Μην φοβηθείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Προσέξτε, βέβαια, μη διασκορπιστείτε σε πολλές κατευθύνσεις.

Σκορπιός

Οικονομικοί Πόροι και Συναισθηματική Ένταση

Οι Σκορπιοί με την περίφημη όψη Άρη – Δία αντιμετωπίζετε μικρές ανησυχίες, αρχικά, στον τομέα των κοινών πόρων και των οικονομικών συνεργασιών. Αυτές θα δράσουν ως μέσον για να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας στρατηγικές και να τολμήσετε νέες επενδύσεις. Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε οικονομικές διαφορές ή υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, όμως σίγουρα θα μάθετε περισσότερα για το χρήμα και πώς βγαίνει πιο εύκολα!

Τοξότης

Σχέσεις και Συνεργασίες

Ο Τοξότης σιγά – σιγά βλέπει τις σχέσεις και τις συνεργασίες του να λαμβάνουν νέα πνοή. Η σύνοδος αυτή προσφέρει δυνατότητες για νέες συμφωνίες και βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων. Μην διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους αγαπάτε, καθώς και να θέσετε όρια στις συμπεριφορές των άλλων. Παράλληλα, δεχτείτε νέες προτάσεις, περιορίζοντας τυχόν υπερβολικές προσδοκίες από τους άλλους ή τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Ευεξία και Καθημερινή Ρουτίνα

Η σύνοδος Άρη – Δία αυξάνει την σωματική ενέργεια και ωθεί τους Αιγόκερους να προσθέσουν συνήθειες στο πρόγραμμά τους που θα αυξήσουν κατακόρυφα την ευεξία τους. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής. Τολμήστε να κάνετε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας που σε βάθος χρόνου θα συμβάλλουν σε μία ολιστικά επιτυχημένη ζωή. Προσέξτε να μην υπερβάλετε με την ένταση και διατηρήστε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα και μία διατροφή δίχως πολλές στερήσεις.

Υδροχόος

Δημιουργικότητα και Έρωτας

Ο Υδροχόος αισθάνεται πλέον την έμπνευση και τη δημιουργικότητα να αναβλύζουν μέσα του. Η σύνοδος αυτή φέρνει ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θα μπορέσετε με μεγάλη επιτυχία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Θα παρατηρήσετε τις κατακτήσεις σας να αυξάνονται, όμως το να υποκύψετε σε ερωτικούς πειρασμούς και τρίγωνα δεν είναι απαραίτητα καλή ιδέα!

Ιχθείς

Οικογένεια και Σπίτι

Οι Ιχθείς έχουν εδώ και καιρό την ανάγκη για εσωτερική ανανέωση και αναδιοργάνωση του σπιτιού τους. Η σύνοδος Άρη – Δία τους προσφέρει την έμπνευση και το κουράγιο να σπάσουν τη ζώνη άνεσής τους, κάνοντας νέες ενέργειες και αλλαγές στον οικογενειακό τομέα. Μέσα από μικρές κινήσεις ανανεώνετε την ενέργεια του χώρου σας ή επιλύετε μακροχρόνια οικογενειακά θέματα. Προσέξτε, όμως, να μην επιβάλλετε τις αλλαγές στους άλλους με τρόπο αυταρχικό.

Πηγή: grace.gr Αρχική Φωτό: Unsplash

Sports in

Ο Χοακίν Φίνιξ αποχωρεί από το gay δράμα του Τοντ Χέινς 5 ημέρες πριν από τα γυρίσματα

Ο ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μιας ξεκάθαρης ερωτικής ιστορίας, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930, αλλά αποχώρησε αφήνοντας το πρότζεκτ να καταρρεύσει.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024