Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ασπρόπυργος: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι γονείς του 3χρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Ασπρόπυργος: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι γονείς του 3χρονου που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Η γκαραζόπορτα που καταπλάκωσε και σκότωσε το άτυχο παιδί ήταν στερεωμένη μόνο με ένα σχοινί - Τι κατέθεσε ο γιατρός του Θριάσιου Νοσοκομείου

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι γονείς του 3χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από την γκαραζόπορτα του σπιτιού του στη Νεα Ζωή Ασπροπύργου.

Στερεωμένη με ένα σχοινί η γκαραζόπορτα – Τι υποστήριξαν

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι απολογήθηκαν για θανατηφόρα έκθεση από κοινού, υποστήριξαν πως όλα έγιναν την ώρα που το παιδάκι έπαιζε μόνο του στην αυλή, ενώ εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Όπως υποστήριξαν, αρχικά άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο, βγήκαν έξω και είδαν το παιδί τραυματισμένο.

Το άτυχο αγοράκι μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θριάσιο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, την ώρα που το άτυχσο παιδάκι έπαιζε με τον αδερφό του κοντά στην γκαραζόπορτα που το καταπλάκωσε, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν στερεωμένη μόνο με ένα σχοινί.

«Επί 45′ προσπαθούσαμε να επαναφέρουμε το παιδί» – Τι κατέθεσε ο γιατρός

«Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς αναπνοή. Οταν έφτασαν, ήδη γινόντουσαν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ από συναδέλφους του νοσοκομείου και άλλων εμπλεκομένων ειδικοτήτων. Η προσπάθεια ανάνηψης διήρκησε 45 λεπτά χωρίς όμως το οποιοδήποτε αποτέλεσμα», φέρεται να κατέθεσε χειρουργός του Θριάσιου νοσοκομείου, εκεί όπου μεταφέρθηκε το παιδί.

Θυμίζεται ότι οι γονείς του παιδιού που βρήκε φρικτό θάνατο στην αυλή του σπιτιού του, ένας 39χρονος και μια 42χρονη, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024