Αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/08) στη Λαμία, όταν ένας 67χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Παγκράτι της Λαμίας.

Την σκότωσε και αυτοκτόνησε

Κατά τις πληροφορίες, ο 67χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τη γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια ο δράστης της γυναικοκτονίας έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Σε λίμνη αίματος εντοπίστηκαν οι σοροί τους

Οι ήχοι από το όπλο ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή και οι γείτονες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Γείτονας που έσπευσε στο σημείο αντίκρισε το ανατριχιαστικό θέαμα. Είδε τις σορούς του ανδρόγυνου να κείτονται νεκρές μπροστά του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν και οι δύο κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ζούσαν στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση, ενώ στον τόπο του εγκλήματος μετεβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την απίστευτη τραγωδία, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος