Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Γυναικοκτονία: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες – Την ζήλευε παθολογικά ο δράστης

Λαμία – Γυναικοκτονία: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες – Την ζήλευε παθολογικά ο δράστης

Με την καραμπίνα που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του, αυτοκτόνησε ο 65χρονος δράστης - Νεκρή στο κρεβάτι, πυροβολημένη στο στήθος, βρέθηκε η 59χρονη

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Λαμία, όταν ένας 65χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 59χρονη γυναίκα του στο σπίτι όπου διέμεναν, βάζοντας στη συνέχεια τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η γυναικοκτονία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/08) στην περιοχή Παγκράτι της Λαμίας. Ο 65χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τη γυναίκα του, ενώ στη συνέχεια ο δράστης της γυναικοκτονίας αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του.

Κατά τις πληροφορίες, γείτονας που έσπευσε στο σπίτι του ανδρόγυνου, από όπου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, αντίκρισε τις σορούς του ανδρόγυνου να κείτονται νεκρές μπροστά του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είδε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο κρεβάτι πυροβολημένη στο στήθος και τον δράστη της γυναικοκτονίας και αυτόχειρα νεκρό στον καναπέ.

Ο 65χρονος αυτοκτόνησε με αντίστοιχο τρόπο, αφού σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, είχε βάλει την καραμπίνα στο στήθος του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος ζήλευε παθολογικά την 59χρονη γυναίκα του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν προηγήθηκε κάποιος καβγάς, πριν το φρικτό έγκλημα.

Δράστης και θύμα ήταν και οι δύο κάτοικοι της περιοχής και ζούσαν μαζί στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα.

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος


Συναγερμός στις Αρχές

Οι ήχοι από το όπλο ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή και οι γείτονες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση, ενώ στον τόπο του εγκλήματος μετεβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν την απίστευτη τραγωδία, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024