Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o

Pig Floyd: Το μόνο φεστιβάλ που τιμά τη μουσική των Pink Floyd και τη νοστιμιά της γουρνοπούλας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ Pig Floyd στο Κλημέντι της Κορινθίας.

Οι μύστες το ήξεραν από πέρσι. Όλοι οι υπόλοιποι το έμαθαν φέτος, όταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Pig Floyd στο Κλημέντι της Κορινθίας. Την περασμένη Παρασκευή, το μικρό χωριό που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Ζήρεια, φόρεσε τα καλά του και υποδέχθηκε αυτό το -αρκετά ιδιαίτερο και πρωτότυπο- φεστιβάλ.

Το Pig Floyd είναι ένα event που τιμά τόσο τη μουσική των Pink Floyd όσο και τη νοστιμιά της γουρνοπούλας. Με λίγα λόγια, αντί για κλαρίνα, έχουμε κιθάρες, ντραμς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγγλικού συγκροτήματος, την ώρα που ο κόσμος τις απολαμβάνει με κριτσανιστή γουτνοπούλα και χύμα κρασί.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου και από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι ο κόσμος το διασκέδασε με τη ψυχή του.

@klimentikafeneio 2ο Pig Floyd: αφιέρωμα στους Pink Floyd & Γουρνοπούλα 🤟 Live Pulse την Παρασκευή 9/8/24 στο Κλημέντι Κορινθίας Cocktails Γιάννης Καλός, after DJ set Τάκης Γκόνος Μόνο με κράτηση 2742071239 #pigfloyd #klimenti #klimentikafeneio #livemusic #gournopoula #festival #pinkfloyd ♬ original sound – KlimentiKafeneio

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εκτός από τα κομμάτια των Pink Floyd, το μενού περιελάμβανε γουρνοπούλα κριτσανιστή, χειροποίητη χορτόπιτα, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, τζατζίκι, φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ζυμωτό ψωμί στον ξυλόφουρνου. Ενώ είχε προβλεφθεί και πιάτο για τους χορτοφάγους.

Άντε και του χρόνου.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024