Τρίτη 13 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει: Μόλις κυκλοφόρησε το 2ο teaser του «Squid Game»

Το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει: Μόλις κυκλοφόρησε το 2ο teaser του «Squid Game»

Μετά από περίπου τρία χρόνια, η σειρά του Netflix που έσπασε όλα τα ρεκόρ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στις μικρές οθόνες.

Το ημερολόγιο έγραφε 17 Σεπτεμβρίου 2021 όταν μια σειρά από τη Νότια Κορέα έκανε την εμφάνισή της στο Netflix – μια σειρά που έμελλε να αλλάξει για πάντα τον κόσμο της τηλεόρασης. Ο λόγος για το «Squid Game», ένα θρίλερ που μας έδειχνε τις προσπάθειες μιας ομάδας παικτών που έκαναν τα πάντα, όχι απλά για να κερδίσουν, αλλά για να επιβιώσουν. Όποιος παραβίαζε τους κανόνες είχε να αντιμετωπίσει μια ποινή: τον θάνατο.

Το «Squid Game» χαρακτηρίστηκε σειρά – φαινόμενο και όχι άδικα. Έγινε το πιο επιτυχημένο σίριαλ του Netflix σε 94 χώρες, η βαθμολογία του στο Rotten Tomatoes έφτασε το 8,1 στα 10, ενώ άγγιξε τις 142 εκατομμύρια θεάσεις μετά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, ξεπερνώντας επιτυχημένα σόου όπως το «Stranger Things» και το «Bridgerton».

Και τώρα, περίπου 3 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, η σειρά που δημιούργησε ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ είναι έτοιμη να επιστρέψει στις μικρές οθόνες. Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, ο νικητής του πρώτου «Squid Game» Σονγκ Τζι-χαν (τον υποδύεται ο  Λι Τζονγκ-τζε) αποφασίζει να επιστρέψει στο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει εκδίκηση από αυτούς που το έφτιαξαν και σκότωσαν τόσους ανθρώπους.

Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό η τρίτη σεζόν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Έως τότε, πάρε μια γεύση από το 2ο teaser της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε (και θυμήσου το πρώτο βίντεο που είχε βγει πριν από δύο εβδομάδες).

Sports in

Ίντερ: Ανανέωσε ο Λαουτάρο μέχρι το 2029 (pics+vid)

Ενας πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους από τη μάχη με τη φωτιά στην Αττική

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024