Το ημερολόγιο έγραφε 17 Σεπτεμβρίου 2021 όταν μια σειρά από τη Νότια Κορέα έκανε την εμφάνισή της στο Netflix – μια σειρά που έμελλε να αλλάξει για πάντα τον κόσμο της τηλεόρασης. Ο λόγος για το «Squid Game», ένα θρίλερ που μας έδειχνε τις προσπάθειες μιας ομάδας παικτών που έκαναν τα πάντα, όχι απλά για να κερδίσουν, αλλά για να επιβιώσουν. Όποιος παραβίαζε τους κανόνες είχε να αντιμετωπίσει μια ποινή: τον θάνατο.

Το «Squid Game» χαρακτηρίστηκε σειρά – φαινόμενο και όχι άδικα. Έγινε το πιο επιτυχημένο σίριαλ του Netflix σε 94 χώρες, η βαθμολογία του στο Rotten Tomatoes έφτασε το 8,1 στα 10, ενώ άγγιξε τις 142 εκατομμύρια θεάσεις μετά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες, ξεπερνώντας επιτυχημένα σόου όπως το «Stranger Things» και το «Bridgerton».

Και τώρα, περίπου 3 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, η σειρά που δημιούργησε ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ είναι έτοιμη να επιστρέψει στις μικρές οθόνες. Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, ο νικητής του πρώτου «Squid Game» Σονγκ Τζι-χαν (τον υποδύεται ο  Λι Τζονγκ-τζε) αποφασίζει να επιστρέψει στο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει εκδίκηση από αυτούς που το έφτιαξαν και σκότωσαν τόσους ανθρώπους.

Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό η τρίτη σεζόν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Έως τότε, πάρε μια γεύση από το 2ο teaser της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε (και θυμήσου το πρώτο βίντεο που είχε βγει πριν από δύο εβδομάδες).