Το Γουέμπλεϊ θεωρείται το στάδιο με την πιο μεγάλη και καλή ασφάλεια στην Ευρώπη. Αλλά, όπως φαίνεται, αυτή δεν είναι αρκετή για τις επερχόμενες συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο λονδρέζικο γήπεδο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 34χρονη pop star αποφάσισε οι συναυλίες της στο Γουέμπλεϊ να πραγματοποιηθούν υπό την παρουσία ιδιωτικών αντιτρομοκρατικών δυνάμεων ασφαλείας, για την προστασία του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδα και στις πέντε συναυλίες της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι ιδιωτικές εταιρίες που έχει προσλάβει η Σουίφτ, συνεργάζονται ήδη με τις αγγλικές αστυνομικές δυνάμεις.

Άλλωστε δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, που η Τέιλορ Σουίφτ αναγκάστηκε να αναβάλλει τα τρία live της στη Βιέννη μετά τις απειλές για τρομοκρατική επίθεση. Απειλές, που οδήγησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που δήλωναν φανατικοί οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους.

Ενώ, κανείς στην Αγγλία δεν ξεχνάει την βομβιστική επίθεση του 2017 στο Μάντσεστερ Αρένα, κατά την διάρκεια της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, όπου είχε ως αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να χάσουν τη ζωής τους και άλλοι 139 να τραυματιστούν.

Οι πέντε συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο, που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 20 Αυγούστου, θα αποτελέσουν της περιοδείας The Eras Tour στην Ευρώπη.