Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
H Celia Kritharioti ανοίγει το εκπληκτικό της σπίτι στην Ίο και φωτογραφίζεται για ισπανικό περιοδικό

H Celia Kritharioti ανοίγει το εκπληκτικό της σπίτι στην Ίο και φωτογραφίζεται για ισπανικό περιοδικό

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με μοναδικό γούστο.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti μας καλεί σε μια μοναδική ξενάγηση στο υπέροχο σπίτι της στην Ίο, σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Hola.com. Το αρχιτεκτονικό αυτό αριστούργημα, που σχεδιάστηκε από τους Akis & Veta Tsoukala και το αρχιτεκτονικό γραφείο VST, αποπνέει μια αίσθηση καλοκαιρινής πολυτέλειας και κομψότητας, αντικατοπτρίζοντας την αισθητική της καταξιωμένης ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το σπίτι της Celia Kritharioti βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία προσφέροντας μοναδική θέα στη θάλασσα και το γαλήνιο τοπίο της Ίου. Οι χώροι του σπιτιού είναι ευάεροι και ευήλιοι, με διακόσμηση που συνδυάζει την κλασική κομψότητα με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με μοναδικό γούστο, αναδεικνύοντας τη δεξιοτεχνία του VST στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που είναι ταυτόχρονα ζεστό και μοντέρνο.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε η ίδια η σχεδιάστρια βλέπουμε την Celia Kritharioti να ποζάρει με εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, οι οποίες εναρμονίζονται τέλεια με την αισθητική του κάθε χώρου. Από κομψά φορέματα μέχρι εντυπωσιακά σύνολα, τα looks της Kritharioti αντανακλούν τη λάμψη και την κομψότητα που είναι χαρακτηριστικά της δουλειάς της. Στις εικόνες, εμφανίζεται και η κόρη της, η οποία εντυπωσιάζει με ένα τιρκουάζ πανωφόρι από φτερά, προσθέτοντας μια έξτρα δόση λάμψης στη φωτογράφιση.

Εκτός από την εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση, η φωτογράφιση περιλαμβάνει και στιγμιότυπα του συζύγου της Kritharioti, ο οποίος απεικονίζεται στο πολυτελές σκάφος τους. Όσο για το σπίτι στην Ίο δεν είναι μόνο μια κατοικία αλλά και μια βιτρίνα του στυλ και της αισθητικής της Σίλιας Κριθαριώτη, που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τη σύγχρονη πολυτέλεια.

Η παρουσίαση του σπιτιού και της οικογένειας Kritharioti από το Hola! είναι μια γιορτή της μόδας, της αρχιτεκτονικής και της πολυτέλειας, προσφέροντας στους αναγνώστες μια σπάνια ματιά στον κόσμο της κορυφαίας σχεδιάστριας και της οικογενειακής της ζωής.

* Πηγή: Grace

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024